Luk

Serie 4-hold smadrede modstander med 28-0

| Karlslunde IF | 8 kommentarer

Infoboks

Karlslunde IF - Vanløse
3. Division (07/08)
Oddset 3,50 3,40 1,92

Karlslunde IF's Serie 4-hold uddelte bøllebank, da holdet vandt med vanvittige 28-0 over Himmelev-Veddelev Boldklub. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

At vinde 28-0 lyder helt vildt og nærmest surrealistisk, men ikke desto mindre, så endte weekendens Serie 4-kamp mellem Karlslunde IF og Himmelev-Veddelev Boldklub med disse cifre.

Karlslunde IF sendte Himmelev-Veddelev BK gevaldigt til tælling med hele 28-0 i den sidste hjemmekamp for Karlslundes vedkommende i Serie 4.

Træner for Karlslunde IF's Serie 4-hold Søren Reisz siger til LigaBold.dk, at han havde forventet en stor sejr, men lige en 28-0-sejr havde han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig. Træneren fortæller, at alle Karlslunde-spillerne gerne ville være en del af målfesten med én eller flere kasser.

- Vi vidste godt inden kampen, at vi ville vinde ret stort. Det, som der er sket i Himmelev-Veddelev BK, er, at deres førstehold, som vi tidligere i sæsonen slog med 4-2, de måtte rykke op, på grund af at deres andet hold gik i opløsning. Det her hold, der så dumpet ind i vores række, er, som jeg har forstået, et mikset Serie 5- og Serie 6-hold.

- De kommer til kort, når de møder de helt tunge hold i Serie 4. Jeg må give cadeau til dem, for de kæmpede hele kampen igennem med det, som de kunne, men de blev jo stående, og vi bombede bare løs på det mål. Det havde været i 30-måls-cifrene, hvis vi havde scoret på dem alle, siger Søren Reisz til LigaBold.dk.

Havde du regnet med at vinde så stort?

- Nej, det havde jeg ikke. Jeg ved, at drengene, som jeg har, alle vil til fadet i sådan en kamp. Hvis vi kunne vinde med et 10-12 mål, så ville det være fint. Jeg havde mere for øje, at vi skulle spille fodbold, end at alle spillere skulle op at score. Der kunne godt have stået 15-0 ved pausen, men der stod 11-0 ved pausen. 

- Der sagde jeg til dem, at det var deres afskedskamp til Serie 4, så jeg satte mig ned og holdt styr på målscoreren, og så fik de bare lov til at bombe løs, siger træneren, der tilføjer, at Lucas Müller scorede flest mål for Karlslunde i opgøret med fem styk, og han sad endda 30 minutter på bænken.

Cheftræneren fremhæver også, at modstanderholdets fans var mødt op med grønne romerlys og bannere for at skabe den helt rette stemning, og Karlslunde IF bøjer sig i støvet for modstanderholdets fight.

Enorm velvilje

Karlsundes Serie 4-hold har haft en god sæson, og holdet kan kalde sig Serie 3-hold fra næste sæson, og efter opgøret var Himmelev-Veddelev BK også en del af fejringen med Karlslunde-holdet.

Søren Reisz siger, at holdet fik en skidt start på sæsonen, men siden er det kun gået én vej. Han roser sine spillere for en flot sæson.

- Vi startede med at tabe 0-2 til Fløng Wolves, og vi var egentlig rigtig godt forberedt. På eller anden måde kom vi til at spille rædderlig kamp, hvor vi skabte nogle chancer, men vi scorede ikke på dem. Det gav bare et rigtig dårligt afsæt i det, som vi havde planlagt.

- Jeg fik en snak med drengene om, hvordan vi skulle spille. Vi har tit spillet 5-3-2 eller 3-5-2. Det lagde vi så om. Der har været en enorm velvilje til en vanvittig hård træning.

- Jeg er en træner, der godt kan lide at træne med en hård og høj intensitet i kampene. Så hvis man skal kigge over det hele, så er det ikke nemt at vinde en række, uanset om det er Serie 4, Serie 3, Serie 1 eller Danmarksserien.

- Det handler om, at holdet skal præstere over 365 dage, og at forsvarsmekanismerne og forsvarskæderne fungerer godt, og det har de gjort for os. Forsvaret vinder turneringerne, og angrebet vinder kampene, og det har holdt lidt stik her, da vi har holdt modstanderne væk fra mange mål med vores gode forsvarsspil, siger Søren Reisz til LigaBold.dk.

Karlslunde IF's Serie 4-hold er klubbens tredjehold. Karlslunde IF har også et Danmarksserie-hold, der er meget tæt på at rykke op i 3. division, mens klubbens Serie 2-mandskab har vundet rækken og rykker op i Serie 1.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august