Luk

Serie B-dansker har ramt formen efter sløj start

| Serie B | 1 kommentar
Serie B-dansker har ramt formen efter sløj start
Foto: Getty Images

Infoboks

Spezia - Juve Stabia
Serie B (26/10)
bet365 1,80 3,50 4,50
NordicBet 1,84 3,25 4,35
Oddset 1,82 3,25 4,30

Magnus Troest har efter en lidt haltende start fundet formen hos Juve Stabia, som i weekenden fik sin første sæsonsejr i Serie B.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Magnus Troest har i efterhånden flere år boltret sig i italiensk fodbold, hvor han for tiden tørner ud for Juve Stabia i Serie B.

Her er han for anden sæson i træk stensikker fast mand i midterforsvaret, og han er efterhånden ved at være i omdrejninger i denne sæson også.

- I starten af sæsonen havde jeg en lidt svær tid, hvor jeg ikke følte mig rigtig godt kørende, men kamp efter kamp er det blevet bedre og bedre, og nu føler jeg mig fysisk godt tilpas, siger han til klubbens hjemmeside.

Juve Stabia har helt generelt fået en elendig sæsonstart. Fem af de første seks kampe endte i nederlag, mens den sjette endte uafgjort.

I weekenden var der endelig forløsning, da Juve Stabia slog Trapani med 2-1, og det lettede lige inden landskampspausen.

- Sejren over Trapani giver os moral, hvilket vi manglede lidt af. Vi håber, det også giver noget selvtillid, så vi kan gøre det bedre i de kommende kampe, siger Magnus Troest.

Han glæder sig over, at han og holdet nu har ro til at arbejde med tingene i landskampspausen.

Magnus Troest forlod FC Midtjylland i 2008 og har siden spillet i klubber som Parma, Genoa, Atalanta og Novara. Det er også blevet til enkelt sæson i spanske Recreativo Huelva. Han landede i Juve Stabia i sommeren 2018.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

SotD 08:20          
Eksisterer han endnu?
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober