Luk

Seriebomber efter 21 mål: De ved hvem jeg er

| bold.nyt | 12 kommentarer

Nicolai Milton Ricks har imponeret stort i Serie 4, da angriberen har scoret hele 21 gange i efteråret, og derfor er modstanderne begyndt at kende til hans målfarlighed. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Mosede Boldklub i Greve har haft et fremragende efterår i Serie 4, hvor mandskabet har vundet ti kampe og spillet en enkelt uafgjort. Her kan serieklubben blandt andet takke Nicolai Milton Ricks, der har vist stor målfarlighed.

Hele 21 mål er det blevet til i blot ti kampe for den 22-årige angriber, og han siger til LigaBold.dk, at de mange mål blandt andet skyldes, at han er blevet hurtigere.

- Det har nok været en blanding af, at vi har haft en rigtig god sæson, hvor vi er gået ubesejrede igennem efteråret. Det er jo tit, at målene falder til angriberne, og så har jeg samtidig fået bygget en masse ting på. Jeg har faktisk tabt noget vægt i muskler, så jeg er blevet hurtigere og fået min fart tilbage. Derudover er de andre gode til at finde mig, siger Nicolai Milton Ricks til LigaBold.dk.

De mange mål er ikke gået ubemærket hen, siger Ricks, og modstanderne i Serie 4 ved godt, at de skal passe på ham, men ikke desto mindre har angriberen alligevel nettet 21 gange.

- Jeg ved ikke, om jeg kan mærke, at jeg er blevet dækket anderledes op, men når vi har spillet mod de andre, så ved de godt, hvem jeg er. Der er flere af dem, der har peget efter mig eller snakket til mig. De har jo kunne se det, men nu er det trods alt Serie 4.

Angriberen mener, at han både er gennembrudsstærk samt god med begge fødder.

- Jeg har fået bygget en del på i forhold til at snakke med de andre, efter vores anfører blev skadet, så har jeg fået lov til at være anfører imens. Ellers er jeg god til at komme op på hovedet, og så scorer jeg med begge ben og sætter min direkte modstander. Jeg er god til at komme i feltet og score fra mange forskellige måder.

En drøm at få penge for at spille

Lige nu indtager Mosede Boldklub førstepladsen i Serie 4 Pulje 6, og derfor har mandskabet kurs mod Serie 3. Dog venter der lige nogle kampe i foråret, og angriberen tror, at han kommer til at fortsætte sit flotte målsnit.

- Når vi har haft en god sæson, og vi derefter har oplevet lidt modgang, så har folk faldet lidt fra. Hvis vi kan blive ved med at have de samme spillere, så føler jeg godt, at vi vil kunne klare os rigtig godt i Serie 3, så længe jeg bliver ved med at score mål. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle stoppe med det. Jeg scorer, når jeg får chancerne, og jeg er god til at komme til chancerne.

Ved siden af fodboldtilværelsen i Mosede Boldklub er Nicolai Milton Ricks ved at uddanne sig til tømrer. Han synes, at der er et fantastisk fællesskab i Mosede Boldklub, og derfor skal der noget til at lokke ham væk fra klubben.

Han vil dog gerne prøve at tjene penge på at spille fodbold.

- Den største drøm er nok at kunne få en eller anden form for penge for at spille fodbold. Så vil jeg være meget stolt, siger Nicolai Milton Ricks til LigaBold.dk.

Nicolai Milton Ricks var en del af Greve Fodbold som ungdomsspiller, inden han skiftede til Mosede Boldklub.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december