Luk

Serieklub snupper Nikola Saric hos rival

| Danmarksserien | 0 kommentarer

Infoboks

Nikola Saric, der blandt andet har været en del af Liverpool, skifter til AB Tårnby, der lige er rykket ned i Danmarksserien. I den seneste sæson spillede Saric for Tårnby FF.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

30-årige Nikola Saric blev som ung udråbt til et af de største talenter i dansk fodbold, og han røg som 17-årig til Liverpool. Han  spillede senere i karrieren i Superligaen, men skader har ødelagt meget af fodboldkarrieren for Saric.

Den tidligere HB Køge-spiller har dog de seneste par år befundet sig i de danske serierækker.

I den forgangne sæson spillede den kreative spiller for Tårnby FF i Danmarksserien, men i den kommende sæson skal Saric spille for en anden Tårnby-klub. 

Nikola Saric siger nemlig til LigaBold.dk, at han skifter til AB Tårnby, der lige er rykket ned i Danmarksserien. De to mandskaber er endda endt i samme Danmarksserie-pulje.

- Jeg var egentlig bare blevet lidt træt af setuppet ude i FF (Tårnby FF, red.) , og jeg synes, at det virker lidt mere organiseret ude i AB Tårnby, og så kender jeg nogle drenge derude, siger Nikola Saric til LigaBold.dk og tilføjer, at klubben befinder sig lidt tættere på, hvor han bor.

Han føler, at det er mere professionelt i AB Tårnby, og det tiltaler Saric.

- I og med, at AB Tårnby har været i 2. division, så kræver det lidt mere organisering og et professionelt setup, hvor man i Danmarksserien godt kan være lidt 'lallet', hvor man ikke ved, hvor mange der kommer til træning. Jeg føler, at det er lidt mere organiseret.

Nikola Saric fortæller, at der var flere klubber inde i billedet, hvor han primært havde snakke med klubber i Danmarksserien.

Vil bidrage med rutine

Den kreative spiller siger, at han føler, at niveauet er højere i AB Tårnby end i Tårnby FF, og han tror, at det nye Danmarksserie-hold går en god sæson i møde.

- Det er stadig ret nyt, og jeg kender egentlig kun to af spillerne rigtig godt derude, så jeg ved det ikke. Selve truppen er bedre fra den bedste til den dårligste, og bundniveauet er højere her (i AB Tårnby end i Tårnby FF, red.), så jeg tænker, at vi bliver et godt hold i Danmarksserien.

Saric er tidligere blevet opereret hele fire gange i knæet, men i øjeblikket går det godt med kroppen.

- Indtil videre er det okay, men knæet lever lidt sit eget liv. Nu træner vi lidt på kunst derude, så jeg kan godt mærke, at mit knæ skal i gang igen efter en pause.

Han håber, at han kan bidrage med noget rutine til et ungt AB Tårnby-hold.

- De har en ret ung trup, og jeg snakkede lidt med træneren om, at de manglede lidt erfaring, så klubben kunne få nogle ældre spillere, som de unge spillere kunne støtte sig lidt op ad, så det kan godt være, at jeg får den rolle, siger Nikola Saric til LigaBold.dk.

Nikola Saric nåede blandt andet at få tre U19-landskampe for Danmark med et mål til følge. Han har i løbet af fodboldkarrieren været i Herfølge Boldklub, Liverpool FC, Hajduk Split, HB Køge, B 1908, Kastrup Boldklub og senest Tårnby FF. I Superligaen blev det til fire kampe for Saric i sæsonen 2011/2012.

Den nye AB Tårnby-spiller har tidligere fortalt om karrierens op- og nedture til LigaBold.dk, og du kan læse artiklen om Sarics karriere lige her.

Nikola Saric kan få debut for AB Tårnby mod sin gamle klub Tårnby FF, da de to mandskaber tørner sammen i et pokalbrag onsdag 4. august klokken 18 på Tårnby Stadion i første runde af hovedturneringen af Sydbank Pokalen 2021/2022. Få dage efter mødes de to mandskaber igen, denne gang i Danmarksserien.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Søndag 26. september