Luk

Luk

Serrano bag Athletics 1-0-sejr i Vallecano

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Athletic Club
La Liga (22/05)
Oddset 2,50 3,30 2,90
bwin 2,45 3,20 2,90
bet365 2,50 3,30 2,87

Athletic vandt 1-0 over Vallecano søndag aften, og de rykker derfor op på 9.-pladsen i La Liga. Kampens enlige mål blev scoret af Nico Serrano. 

Athletic drog søndag aften til Rayo Vallecano i La Liga.

Begge hold var placeret i midten af tabellen, og der var derfor lagt op til et intenst opgør mellem de to spanske mandskaber.

Hjemmeholdet fra Vallecano satte sig i første halvleg på spillet, og havde lettest ved at tilspille sig målchancer. Det var dog gæsterne fra Athletic, der først skulle komme på måltavlen.

Efter en halv times spil fandt Nico Serrano plads inde bagerst i Vallecanos felt, da han modtog et indlæg. Han tæmmede bolden og sendte en fantastisk flugter op i målmandens venstre målhjørne. Luca Zidane i målet var chanceløs, og udeholdet var dermed foran 1-0.

Vallecano skulle komme sig over chokket, og efter 44 minutter appellerede de for straffe, efter hånd på bolden. Dommeren var dog ikke enig, og derfor forholdte han sig tavs i situationen.

Vallecano måtte derfor gå til pause bagud 0-1.

Anden halvleg var lige fløjtet i gang, da Serrano endnu engang skulle få en chance. Han opsnappede en bold inde i feltet og sendte et skud afsted mod Zidanes mål. Skuddet gik dog lige over målrammen.

Vallecano sad ligesom i første halvleg på det meste af spillet og boldbesiddelsen, men Athletic forsvaret var meget disciplinerede. Efter 72 minutter fik Alvaro Garcia dog en stor chance for hjemmeholdet, da han efter en solotur sendte en afslutning afsted mod Unai Simons mål. Han fik passeret Simon, men en forsvarsspiller kom i vejen og fik blokkeret skuddet.

Det lignede en af de dage for Vallecano, hvor de ikke skulle score. Athletic overlod initiativet til hjemmeholdet, men forsvarede sig godt. De havde fået det ene mål de behøvede, og derfor var de tilbageholdende med at jagte en 2-0-scoring.

Ingen af holdene kom frem til flere store chancer, og derfor endte det med en 1-0-sejr til Athletic. Holdet fra Bilbao rykker derfor op på 9.-pladsen i La Liga.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Lørdag 21. maj
Fredag 20. maj