Luk

SE's nye islænding: Har altid fulgt ligaen

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (27/09)
Bet25 1,79 3,70 4,50
Oddset 1,77 3,70 4,70
bet365 1,75 3,80 4,75

SønderjyskE kunne søndag præsentere islandske Kristófer Kristinsson i truppen, og den nye mand er glad for skiftet, da han kan fortsætte sin udvikling i liga, som han kender til.

Kristófer Kristinsson er ny mand i SønderjyskE, da han søndag er blevet præsenteret i klubben.

Han er kommet til fra franske Grenoble Foot, hvor han dog ikke fik den store succes, og derfor er islændingen glad for, at han i stedet er endt i dansk fodbold, hvor han kan fortsætte sin udvikling.

SønderjyskE er nemlig det helt rigtige sted for ham, og han kender da også til den danske 3F Superliga, som har altid har fulgt med i.

Det fortæller Kristinsson i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for at have skrevet under med SønderjyskE. Det er en god klub med nogle spændende muligheder, og jeg ser frem til at blive en del af holdet, og jeg glæder mig egentligt bare til at komme i gang og møde fansene og mine nye holdkammerater.

 - Det er en liga, jeg altid har fulgt med interesse, og jeg tror, at SønderjyskE er det rigtige sted for mig til at fortsætte min udvikling. Jeg håber, at jeg kan få en masse spilletid og forhåbentligt hjælpe holdet ved at lave nogle mål, så vi kan skabe nogle gode oplevelser sammen, udtaler Kristófer Kristinsson.

22-årige Kristófer Kristinsson har fået en kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2024.


Af Raymund Nelausen
Fredag 24. september