Luk

Sevilla dukkede Wass og co. efter vild start

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Valencia 3-1
La Liga
3' 1-0 Alejandro Gomez
15' 2-0 Gonzalo Montiel
22' 3-0 Rafa Mir
31' 3-1 Hugo Duro
Espanyol - Alaves 1-0
La Liga
54' 1-0 Raul de Tomas

Thomas Delaneys Sevilla slog Daniel Wass' Valencia med 3-1 i en voldsom kamp, hvis mål alle faldt indenfor de første 31 minutter af opgøret.

Der var potentielt danskermøde i toppen af La Liga onsdag, da Sevilla med Thomas Delaney på bænken tog imod Valencia, der startede med Daniel Wass på den centrale midtbane.

Sevilla fik den bedste start på kampen, da værterne efter tre minutter kom foran.

Det var Erik Lamela, der spillede Papu Gomes flot fri og uden at tøve sendte han stensikkert bolden i kassen på sin førsteberøring til 1-0.

En forrygende Sevilla-start, der kun skulle blive bedre 12 minutter senere, da Valencias Toni Lato scorede et spektakulært selvmål.

Sevilla angreb over højresiden, hvorfra et indlæg blev slået indover. På vejen blev bolden rettet af af Toni Lato, så bolden i en blød bue fløj ind til en duel på kanten af det lille felt.

Her var der dog ikke nogen af duellanterne, som kom på bolden, og det snød Valencia-keeperen, der blev overlistet af boldens hop og så gik bolden i mål til 2-0 til Sevilla.

Det var en særdeles livlig indledning, som kampen fik, og holdene havde ikke i sinde at stoppe her.

Efter 22 minutter fik kampen nemlig sit tredje mål, da Rafa Mir løb i dybden på en pludselig lang bold fra et hurtigt taget frispark. Valencia-forsvaret blev overrasket og måtte halse efter Rafa Mir, der endte med at komme først på bolden og på overlegen vis chippe bolden i mål til 3-0.

Vanvittig indledning på kampen, og den skulle få endnu mere krydderi efter 31 minutter, da Valencia så reducerede.

Efter et frispark i den ene side havnede en nedfaldsbold hos Hugo Duro, som hamrede til bolden, der lige foran mål blev rettet af og op i nettaget.

Dermed 3-1 til Sevilla, hvilket holdt til pausen.

I anden halvleg var det en noget anden kamp, som de to hold udspillede. 

Det var dog Sevilla, som var tættest på ved Youssef En Nesyri og Jesus Navas i løbet af de sidste 45 minutter, men skarpheden forblev i første halvleg, og derfor endte det 3-1 til Sevilla.

Thomas Delaney kom på banen efter 69 minutter og bidrog altså til, at Sevilla holdt Valencia fra fadet.

Sevilla er nu nummer tre i La Liga, mens Valencia er nummer fire.

Andetsteds vandt Espanyol 1-0 over Alaves.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober