Luk

Sevilla-hattrick sænkede Jønsson og co.

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Sevilla - Cadiz 3-0
La Liga
35' 1-0 Youssef En-Nesyri
39' 2-0 Youssef En-Nesyri
62' 3-0 Youssef En-Nesyri

Sevillas Youssef En Nesyri var i flyvende form, da han sparkede sig alene til tops på topscorerlisten i La Liga efter et hattrick i 3-0-sejren over Cadiz og Jens Jønsson.

Jens Jønsson var som så ofte før i startopstillingen for Cadiz, da de lørdag gæstede Sevilla i et andalusisk lokalopgør. 

Tre point ville sende Jønsson og co. op på en øjeblikkelig ottendeplads, mens Sevilla ville avancere til tredjepladsen, hvis de trak sig sejrrigt ud af opgøret. 

Det var da også hjemmeholdets favoritter, der satte sig på opgøret fra kampens start, og det gav pote i de sidste ti minutter af første halvleg, hvor Sevilla scorede to gange på fire minutter. 

Først trak Suso ind i banen fra sin højrekant, hvor han sendte en flad afslutning mod mål, hvor Cadiz-målmand Jeremias Ledesma ikke så alt for imponerende ud, da han parerede den på stolpen. 

Riposten var Youssef En Nesyri først over, og han sparkede bolden første gang i nettet til 1-0. 

Fire minutter efter var den som sagt gal igen for Jønsson og co., og det var igen En Nesyri, der voldede gæsterne problemer. 

Han fremtvang først et frispark i venstre side, tæt på baglinjen, da han blev prikket i øjet. 

Målnæsen fejlede til gengæld ikke noget, da Suso sendte frisparket i feltet, hvor den marrokanske angriber sled sig frem mellem venner og fjender og stangede den i nettet ved roden af den nærmeste stolpe. 

Dermed kunne Sevilla gå til pause med en 2-0-føring. 

Sløj La Liga-debut

Den føring blev udbygget yderligere i det 62. minut, da La Liga-debutanten Marc Baro clearede et halvfladt indlæg lige op i luften. 

Den bold dumpede ned omkring kanten af det lille felt, hvor En Nesyri var hurtigst i sin opfattelse, da han sprang op og stangede bolden i nettet til 3-0. 

Hattrick af Sevilla-angriberen, der samtidigt sparkede sig alene på toppen af topscorerlisten med 12 fuldtræffere. 

To minutter senere havde han igen bolden i nettet, da han blev spillet i gennem til en friløber, hvor han dog blev vinket for en snæver offside. 

20 minutter før tid kunne En Nesyri også være blevet noteret for et oplæg, da han spillede Jesus Navas fri foran mål. 

Marc Baro viste igen skidt forsvarsspil, da han slap sin markering, men han kunne ånde lettet op, da Navas ikke fik træf på tværpasningen. 

Baro viste til gengæld, at han kunne noget frem af banen, da han leverede Cadiz bedste forsøg få minutter senere.

Han tog en fin dribletur frem til kanten af feltet, hvor han sendte en hård afslutning mod den nærmeste stolpe, som Yassine Bounou kun kunne parere til hjørne. 

Det efterfølgende hjørnespark gav en god chance til Alvaro Negredo, da bolden faldt lidt tilfældigt for ham, men den rutinerede spanske målræv sparkede over mål. 

Flere scoringer faldt der ikke, hvorfor Sevilla er på tredjepladsen efter en 3-0-sejr over Cadiz og Jens Jønsson. 


Af Andreas Roesen
Mandag 8. marts