LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sevilla og Kjær ude af EL efter syvmålsdrama

| Europa League | 19 kommentarer
Highlights: Espanyol - Sevilla (La Liga)
Highlights: Vanvittige scener da Slavia vendte to-måls-nederlag til sejr dybt i den forlængede spilletid
Topscorer i Europa League: Se alle kasserne fra den brandvarme målræv Ben Yedder
Så du det? Slavia-spiller kigger væk og scorer med skulderen
Highlights: Slavia Prag kæmpede sig til uafgjort efter Sevillas lynscoring i første minut
Sevilla og Kjær ude af EL efter syvmålsdrama
Foto: Getty Images

Med et mål i sidste minut af den forlængede spilletid sørgede Slavia Prag for en 4-3-sejr, der sender Simon Kjær og Sevilla ud af Europa League.

Simon Kjær var med fra start, da Sevilla var en tur forbi Slavia Prag i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Første opgør i Sevilla var endt 2-2, og alt var derfor ganske åbent i torsdagens returkamp.

Hjemmeholdet fra Tjekkiet fik en drømmestart, da Michael Ngadeu-Ngadjui bankede bolden i kassen til 1-0 efter blot et kvarters spil.

Sevilla pressede herefter på, og både Ever Banega og Quincy Promes havde udmærkede tilbud for en udligning, men der skulle en hjælpende hånd til.

Kort før pausen fik Sevilla nemlig tilkendt straffespark, da Quincy Promes blev nedlagt af målmand Ondrej Kolar. Dette omsatte Wissam Ben Yedder til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

Slavia Prag fik kort inde i anden halvleg også straffespark, da Jesus Navas væltede Jan Boril i feltet. Tomas Soucek sørgede dermed for 2-1.

Munir El Haddadi udlignede kort efter til 2-2 med et hammer fra kanten af feltet, og da der ikke blev scoret yderligere i den ordinære spilletid, skulle der forlænget til.

Sevilla scorede til 3-2 efter 98 minutter, og så lignede det unægtelig avancement. Quincy Promes fandt Franco Vazquez, der headede kuglen i mål, men glæden varede kort for Sevilla.

For bare fire minutter senere dukkede den tidligere Esbjerg-spiller Mick van Buren op og bankede bolden i kassen fra en spids vinkel, og så stod det 3-3.

Slavia Prag havde derfor kun brug for ét mål, og det kom i 120. minut. Et frispark langt ude fra blev sendt i feltet, og Sevilla formåede ikke at få clearet bolden.

Bolden endte inde omkring stregen, hvor Ibrahim Traore fik skovlet bolden i nettet, og dermed vandt Slavia Prag 4-3 og går videre med 6-5 samlet.

Slavia Prag-fansene stormede efter slutfløjt banen for at hylde deres helte efter en formidabel fodboldkamp.


Af Sara Margren
Tirsdag 21. maj