Luk

Sevilla slagtede østeuropæere

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Hibernian - Livingston
Premiership (29/01)
Oddset 1,75 3,40 4,80
bet365 1,72 3,60 4,75

Med Pablo Sarabia og Nolito som dobbelte målskytter udraderede Sevilla litauiske Zalgiris med 5-0 og spillede sig videre i Europa League.

Sevilla vandt i sidste uge med spinkle 1-0 hjemme over litauiske Zalgiris, så på papiret var der fortsat spænding at finde forud for returopgøret i det østeuropæiske. Her var Simon Kjær ikke med.

Men i løbet af bare en håndfuld minutter blev værterne kørt af brættet. Nolito sparkede klatten ind til 1-0, efter et par hurtige kombinationer satte Zalgiris fuldkommen skakmat.

Blot minuttet senere var den gal igen. Aleix Vidal tørrede et par modstandere med et enkelt træk og lagde bolden ind foran, hvor Pablo Sarabias sparkede på kassen. Afslutningen var ikke jordens bedste, men trillede ind via Zalgiris' målmand.

Sarabia blev dobbelt målscorer fra distancen lige inden pausen, og 3-0 blev forvandlet til en storsejr på 5-0 sidst i anden halvleg. Her bød Guillerme Arana og Nolito ind på måltavlen med de sidste scoringer.

Sevilla er dermed klar til playoffrunden med samlet 6-0. Her møder de tjekkiske Sigma Olomouc.

På Aker Stadion i Molde var der mere succes til en danskerklub, da Christoffer Remmer og Molde bankede Hibernian 3-0 og avancerede til playoff-runden.


Af Casper Baunsgaard
Fredag 28. januar