Luk

Sevilla slog Jønsson og Co. i overtiden

| La Liga | 0 kommentarer

Den tidligere AGF'er Jens Jønsson startede inde, da Cadiz søndag aften på hjemmebane tabte 3-1 til Sevilla i La Liga.

Oprykkerne Cadiz, der før sæsonen hentede den tidligere AGF'er Jens Jønsson, har fået en fin start på tilværelsen i La Liga, hvor det er blev til en sejr og et nederlag i sæsonens to første kampe.

Søndag aften ventede en af de sværere opgaver, da Sevilla kom på besøg. Kampen var Sevillas første i den nye sæson.

Jens Jønsson startede på banen for Cadiz, der startede kampen fint, da de allerede efter et minut testede gæsternes målmand med en afslutningen.

Det var dog Sevilla, der sad på spillet, og efter ti minutter fik de bolden i nettet. Dommeren havde dog set en offside, og det bekræftede VAR. Derfor stadig 0-0.

Selvom Sevilla var spilstyrende, var Cadiz fint med, da oprykkerne var en stor trussel på omstillingerne. Det var dog Sevilla, der kom tættest på et mål i første halvleg, da Oliver Torres efter en halv times spil ramte stolpen.

Der blev ikke scoret i første halvleg, så holdene gik til pause med 0-0.

Der var dog kun spillet tre minutter af anden halvleg, før det blev ændret.

Den tidligere Manchester City-angriber Alvardo Negredo headede et flot indlæg på tværs i feltet, som Salvador Ponce flugtede i kassen. 1-0 til Cadiz.

Efter 65 minutters spil kom Sevilla tilbage i kampen. Jesus Navas satte sin direkte modstander på højrekanten, og hans indlæg sad lige i panden på Luuk de Jong, der headede udligningen i kassen. 

Det lignede længe en uafgjort og et point til Jens Jønsson og Cadiz, men i overtiden sendte Joan Jordan det tidligere Barcelona-talent Munir El Haddadi alene igennem, og han sparkede sikkert føringen i kassen.

I kampens sjette overtidsminut udnyttede Sevilla, at Cadiz satsede. Munir blev endnu engang sendt afsted i dybden, men denne gang spillede han på tværs til en anden tidligere Barcelona-spiller, Ivan Rakitic, der kunne sparke bolden i tomt mål til slutresultatet 3-1.

Emre Mor startede for Celta Vigo

I den anden kamp i La Liga, der blev spillet samtidigt, startede Emre Mor på banen, da Celta Vigo spillede 1-1 på udebane mod Valladolid.

Celta kom foran kort før pausen, da Denis Suarez sendte Iago Aspas afsted, og angriberen var iskold i sin afslutning.

I anden halvleg fik Valladolid udlignet i det 66. minut på et straffespark, som Sergio Guardiola sparkede ind.

Celta Vigo er dermed stadig ubesejret i sæsonen, mens Valladolid endnu ikke har vundet.

 


Af Jonas Nielsen
Mandag 26. oktober