Luk

Sevilla tabte stort skridt i mesterskabskampen

| La Liga | 16 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Athletic Club 0-1
La Liga
90' 0-1 Inaki Williams

Inaki Williams gjorde det onde ved Sevilla, da den hurtige angriber blev matchvinder i overtiden for Athletic Club. Dermed har Sevilla nu seks point op til førstepladsen i La Liga.

Der var pres på Sevilla mandag aften, fordi de tre hold over dem i toppen af tabellen alle havde vundet deres respektive kampe i weekenden. 

Derfor var holdet næsten tvunget til en sejr, hvis ikke de skulle tabe et stort skridt i den tætte mesterskabskamp.

Sevilla tog imod Athletic Club på hjemmebane, hvor man næsten kunne mærke, at de var tynget af presset i første halvleg.

Athletic forsvarede sig som altid bravt, men alligevel kom hjemmeholdet til et par store muligheder.

Den ene tilfaldt Youssef En Nesyri, som måtte se Unai Simon diske om med en fremragende redning, som betød, at første halvleg sluttede uden scoringer.

Billedet var det samme efter pausen, hvilket fik Ivan Rakitic til at prøve lykken fra distancen. Kroaten har scoret mange flotte langskud igennem sin karriere, men dette måtte han se stryge over Athletic-målet.

Få minutter før slutfløjtet havde Nico Williams bolden i mål for Athletic, men scoringen blev, heldigvis for Sevilla, annulleret for offside.

Minuttet efter gik den dog ikke for Sevilla, da Nicos mere kendte bror, Inaki Williams blev sendt i dybden mod en fremadstormende målmand.

Williams formåede dog at bevare overblikket, da han med en følt inderside lagde bolden over i hjørnet til 1-0.

Sevilla fik ikke svaret igen i de døende minutter, og derfor mistede de en stort skridt i kampen om det spanske mesterskab, hvor de nu har seks point op til Atletico Madrid på førstepladsen.


Af Theis Fischer Brandt

16 kommentarer

aloevgaard 22:57          
Tak Inaki! Man kunne så spørge hvorfor der ikke var straffe til Sevilla med en klar hånd på bolden! Ikke at det gør mit Barca-hjerte noget!
ClassOnGrass 22:57          
Tror nu Sevilla er tilfreds med 4. pladsen ;)
A7X4ever 23:00          
Tak Inaki! Man kunne så spørge hvorfor der ikke var straffe til Sevilla med en klar hånd på bolden! Ikke at det gør mit Barca-hjerte noget!
Tak? Som Barca fan??

Forfærdeligt resultat for "os" i mesterskabskampen, nu har Sevilla nul og niks at spille for i weekenden imod Real Madrid
ligaes 23:04          
Omvendt så er der absolut sidste chance for Sevilla i næste runde. Og de spiller jo stadig om medaljer. Tror nok de skal være motiveret mod Real
Over 9000 23:11          
Hvis man tror at Sevilla lægger sig ned imod Real Madrid, så følger man vist ikke med i spansk fodbold, Sevilla og specielt deres fans hader Real Madrid inderligt. Personligt glæder jeg mig lige så meget til kampene mod Sevilla på Sanchez Pizjuan, som jeg glæder mig til El Clásico, for Sevillas fans skaber ALTID en helt vanvittig heksekedel, det er så fede kampe altid!
BerlinerDK 23:12          
aloevgaard, mener du da der blev skudt op på hånden fra 1 meters afstand? Den bliver ikke givet mere, heldigvis.
BerlinerDK 23:16          
Ingen hold vil lægge sig ned mod Real og Barcelona. Det er en af de største kampe for alle de andre klubber.
Måske kan Sevilla spille mere frit og ikke så anspændt og alt for offensivt, som de skulle ha´ spillet for at blive mester. Nu kan de blot håbe på medaljer.
Torsdag 13. maj