Luk

Sevillas ti mand sejrede i dramatisk affære

| Champions League | 0 kommentarer

Sevilla begik straffespark, fik rødt kort og var bagud 0-2, men formåede at komme tilbage og vinde 3-2 over Krasnodar i Champions League.

Sevilla tog onsdag imod Krasnodar i Champions League, og det blev en ganske underholdende affære.

Sevilla fik efter ti minutter tilkendt straffespark for det, der lignede hånd på bolden, men VAR omstødte beslutningen, og i stedet kom Krasnodar så foran kort efter.

Shapi Suleymanov tog sig af et frispark på kanten af feltet, og han drejede bolden helt op i krydset. Dermed var Krasnodar foran 1-0 på fornemmeste vis.

Fire minutter senere blev det 2-0 til Krasnodar, og det var efter et straffespark. Målscorer Suleymanov blev fældet, og dommeren pegede på pletten efter et VAR-tjek.

Svenske Marcus Berg sparkede kuglen i mål fra 11-meter-pletten, og Sevilla-træner Julen Lopetegui reagerede ved at sende Oscar og Marcos Acuna i aktion efter en halv times tid.

Kort før pausen reducerede Ivan Rakitic på et hovedstød efter et indlæg fra Joan Jordan, men i første halvlegs overtid blev missionen sværere for Sevilla.

Sevilla havde presset godt på mod slutningen af halvlegen, men i overtiden blev Jesus Navas udvist for et professionelt frispar på Kristoffer Olsson, der var stukket af sted i dybden.

Dermed var Krasnodar foran 2-1 ved pausen og en mand i overtal i hele anden halvleg.

Anden halvleg blev bestemt ikke mere kedelig. Oscar havde et par store chancer for Sevilla, selvom de var en mand i undertal, men Marcus Berg lurerde den anden vej.

Med 20 minutter gav Yussef En Nesyri hjemmeholdet en livline, da han opsnappede bolden efter en fæl forsvarsfejl, og han takkede for gaven ved at sparke Sevilla på 2-2.

Bare tre minutter senere var selvsamme En Nesyri så igen på pletten, da han bankede bolden ind efter et frispark fra Ivan Rakitic havde ramt stolpen, og så var Sevilla på 3-2, selvom de altså var en mand mindre end Krasnodar.

Sevilla holdt stand og sikrede altså en vanvittig flot 3-2-sejr.


Af Sara Margren
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar