LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Shakhtar køber israelsk stjerneskud

| International | 7 kommentarer
Shakhtar køber israelsk stjerneskud
Foto: Getty Images
Shakhtar Donetsk har købt det 19-årige israelske stjerneskud Manor Solomon af Maccabi Petach-Tikva.

Shakhtar Donetsk kigger som regel mod Brasilien, når de skal finde unge og lovende talenter til sit hold, men nu har klubben været en tur i Israel og handle ind.

Hos Maccabi Petach-Tikva har de således købt den 19-årige offensivspiller Manor Solomon.

- Det er et stort skridt op for mig at være her. Jeg kan forbedre og udvikle mig selv her, siger Solomon til klubbens hjemmeside.

Solomon har trods in unge alder været fast mand i Maccabi Petach-Tikva i godt to år, og han har spillet to gange for det israelske A-landshold.
Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

Rundsaven 13:43          
Fatter ikke man som spiller vil tage til de lortelande.. Ukraine/Rusland... simpelhen hjernedødt.. Det vilde vesten. Så kan han i øvrigt heller ikke være bedre hvis han tager til Shakhtar fremfor en mere prominent addresse...
mikem 13:50          
Hvor er det typisk dansk at komme med sådan en kommentar, og skrive lorteland.. Det er så trygt og nemt når man kommer fra Danmark, hvor næsten alt er klaret for en... Latterlig kommentar
Bomkarl 13:54          
Du må lige forklare dit sure opstød her? Så man er ikke god fordi man tager til dertil? Husk på at spillere som Fernandinho, Douglas Costa, Fred, Henrik Mkhitaryan, Jadson og Willian alle har spillet i Shakhtar.
AntonM94 14:00          
Fatter ikke man som spiller vil tage til de lortelande
Kan vi få din definition af et såkaldt lorteland så? Virkelig en kommentar, der skudt ved siden af.

Jeg er ikke den store fan eller kender af Shakhtar eller deres liga, men de spiller Champions League hvert år med et rimeligt niveau. Det er vel et udmærket springbræt til en større adresse.
konggard 14:18          
Har du overhovedet besøgt nogle af de omtalte lande?
Redondo69 15:12          
Lortelande er vist et begreb, som Stram Kurs og Paludans tro følgere har opfundet. I virkeligheden har det intet med sagen at gøre. Sammenlignet med Danmark så er niveauet og ambitionerne højere i Ukraine/Rusland.
Ronnimarlon 01:44          
@Rundsaven Fernandinho vandt PL med City (endda end historisk rekord sæson), hvor han var en vigtig nøglespiller, Douglas Costa har vundet flere trofæer i Tyskland og Italien med Bayern og Juve. Willian har vundet PL sammen med Chelsea og var nu også stadig god, da de endte på 10. Pladsen. Som @Bomkarl siger, er der masser af andre spillere, som egentlig er ret gode og noget som det danske landshold ihvertfald kunne bruge. Jeg tror også der er mange andre, der har denne samme naive mening om den danske liga, som du har om Shakhtar.
Tirsdag 19. marts