LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Shakhtar slog City og snuppede andenpladsen

| Champions League | 36 kommentarer
Shakhtar slog City og snuppede andenpladsen
Foto: Christian Hofer / Getty Images
Eksperterne diskuterer: Hvem har Premier Leagues bedste offensiv?
Så du det? Manchester City trækker tiden ved hjørneflaget i to minutter
Highlights: City vandt slaget om Manchester
Top 5: Rundens vildeste Premier League-mål
Pogba misser Manchester-derbyet: Kan United slå City uden midtbanejuvelen?

Infoboks

Shakhtar Donetsk - Manchester City 2-1
Champions League gruppe F
26' 1-0 Bernard
32' 2-0 Ismaily
90' 2-1 Sergio Aguero
Stream Wolverhampton – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Shakhtar Donetsk slog onsdag aften et reservepræget Manchester City-mandskab med 2-1. Shakhtar snupper dermed gruppens andenplads og kan se frem til Champions League i foråret også.

Manchester City havde allerede sikret sig førstepladsen i deres Champions League-gruppe F, inden de i sidste spillerunde skulle på besøg hos Shakhtar Donetsk.

Pep Guardiola benyttede derfor lejligheden til at rotere på holdet og manageren gav spilletid til spillere som Yaya Toure, Phil Foden og Oluwatosin Adarabioyo.

Hjemmeholdet kæmpede for at snuppe andenpladsen i gruppen og Bernard gjorde det til 1-0 efter 26 minutter. Han fik bolden i feltet, tog et par træk og krøllede elegant bolden op i det ene målhjørne.

Det blev også 2-0 til Shakhtar. Marlos sendte en bold i dybden til Ismaily, som prikkede den uden om en fremadstormende keeper Ederson og scorede. 2-0 var derfor også stillingen ved pausen.

Manchester City havde bolden mest, men hjemmeholdet havde flest afslutninger. Og da dommeren fløjtede af, havde de også scoret flest.

De engelske gæster havde dog fået reduceret i kampens slutfase på et straffespark sat ind af indskiftede Sergio Aguero. Det endte derfor 2-1 til Shakhtar Donetsk.

Det resultat betyder, at Shakhtar Donetsk snupper gruppens andenplads og er videre sammen med Manchester City. Napoli må nøjes med Europa League til foråret.

Stream Wolverhampton – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

36 kommentarer

Mourinhos_Red_Army 22:44          
Nå så tabte City endelig.
Peter Nielsen 22:46          
Kan godt forstå hvis Napoli føler sig lidt "snydt". Naturligvis sparer City nogle profiler, det er forståeligt nok, men jeg ved ikke helt hvor fair det er.
AHUJ 22:48          
Det blev så heldigvis ikke relevant, eftersom de ikke formåede at slå Feyenoord selv.
Promo 22:50          
Det er da 100% fair. City har en kæmpe kamp i weekenden og er 100% sikret i CL, hvorfor i al verden skal de spille sig helt ud fordi Napoli ikke kan finde ud af at klare ærterne selv? City ville i så fald have større risiko for skader til de vigtigste spillere, og det er der jo ingen træner/manager med omløb i hovedet der vil.
Robinho_is_blue 22:52          
Ja, det måtte jo komme før eller siden. Trods alt godt for City at det kommer i en "ligegyldig" kamp og med reservehold...
Skoganskunge 22:58          
Napoli har sgu bare spillet for dårligt i løbet af gruppen. At city har vundet gruppen efter 5. kamp er jo kun cadeau til dem.
Har intet at gøre med hvad der er fair osv. Og ja som sagt kunne de heller ikke vinde imod Feyenoord, så det er helt ligegyldigt. En del af gamet
HamdekalderforMumle 22:59          
men jeg ved ikke helt hvor fair det e
Hvorfor i alverden skulle det ikke være fair?

OT: fin kamp af reserverne, omend der blev kluntet lidt foran i nogle situationer. På en god dag var den endt med et kryds. Fedt at se 90 minutters Foden.
Lørdag 18. august
Fredag 17. august