Luk

Shaw: Liverpool-resultatet har været på vej

| Premier League | 15 kommentarer

Luke Shaw fortæller ovenpå søndagens 0-5-fiasko mod Liverpool, at resultatet har været under opsejling i længere tid for Manchester United. 

Manchester United leverede søndag en pinlig indsats i Premier League hjemme på Old Trafford, hvor man tabte med ikke mindre end 0-5 til rivalerne fra Liverpool. 

Efter kampen var United-spillerne og manager, Ole Gunnar Solskjær, af gode grunde slukørede, men Luke Shaw erkender imidlertid, at resultatet havde været under opsejling i den seneste tid, hvor holdet ikke har haft spillet op til sit bedste. 

- Vi er nødt til at være mere kompakte, vi er nødt til at blive bedre, og vi ved det, sagde Shaw efter kampen til Stadium Astro og fortsatte. 

- Jeg tror også, at vi godt kan sige, at det her resultat har været på vej. Jeg synes ikke, i tidligere kampe, når vi har vundet, at vi har været på vores bedste, og det ved vi godt.

Uniteds venstreback mener først og fremmest, at spillerne skal se sig selv i spejlet for at vende om på tingene. 

- Jeg synes, at det er os selv, vi er nødt til at kigge på i spejlet først og fremmest. Gør vi alting rigtigt og forbereder os ordentligt for kampene i os selv?

- Selvfølgelig har vi taktikken og ved, hvordan manageren vil have os til at spille, men jeg synes i perioder, at vi er alt for nemme at spille imod. Hvis du for eksempel ser på det første mål, måtte det ikke være muligt, at de havde tre mand frit igennem i de første fem minutter, sagde Shaw.

Den engelske landsholdsspiller forklarede videre, at han mente, at resultatet gjorde ondt, hvilket de følte i omklædningsrummet, men at de må reflektere og komme videre herfra. 

United møder næste gang Tottenham på lørdag ude, hvor der er mulighed for at revanchere sig. 


Af Kristoffer Lind Pedersen

15 kommentarer

Wise1964 17:22          
Hold kæft en underlig udmelding …resultatet længe undervejs, kastede han lige klubbens ledelse og OGS under bussen?
Balder24 17:29          
En nedsmeltning og 0-5 på hjemmebane mod Liverpool må ikke være et resultat på vej. OGS har nu inden for ca. 12 mdr. tabt 1-6 hjemme til Spurs og 0-5 hjemme til Liverpool.
LarsHD 17:30          
Men han har da helt ret. Det har været længe undervejs, når man ser på deres seneste resultater.
glvardevej 17:36          
Når man selv spiller en lortekamp og er involveret i to af målene så er det selvfølgelig bedst at finde den brede pensel frem og tale om sæsonen som helhed
Cooligan 17:50          
Resultatet har været på vej længe, og flere af samme slags er på vej.

Hvis vi skal være helt ærlige, så har United en manager [u]ingen[u]andre i PL ville ansætte. De har igennem de seneste mange sæsoner ikke fremvist noget bud på en spillestil, de har ikke underholdt nogen som helst på moder jord og der er intet lys for enden af tunellen.

Det må være frustrerende at komme til sin drømmeklub som spiller, bare for at blive udstillet gang på gang på grønsværen.
sørenkisum 17:51          
Må man ikke bare erkende at Ole er en elendig manager, og det var han også i Cardiff?

Som jeg kan se det, så er der intet der virker ret godt på den bane for dem.
De har intet presspil, de har ingen ideer i forsvaret, det er individuelle tricks og tanker der skaber angrebsspillet og det er en målmand der har reddet dem vanvittigt meget i den her sæson.
Indkøbet af Ronaldo har faktisk gjort dem dårligere, for nu er der slet ikke noget presspil oppe foran. Det er vel i virkeligheden kun Messi som presser mindre end Ronaldo uden bolden.
Synes ikke Bruno er blevet bedre efter Ronaldos ankomst, og det ligner lidt at det hele tiden er Ronaldo man kigger efter, for han skal jo nok lave det der ekstraordinære der.

Ole har brugt SÅ mange vanvittige penge på ligegyldige spillere, som de færreste kan se en ide i.
Greenwood er vel deres alt overskyggende fremtid, det er vel ham de skal satse benhårdt på. Han kan det der gode en mod en, smække svesken i krydset og score en masse mål.

Kan Rashford det? Delvist, så derfor skal de jo nok også satse på ham.
Dog har Rashford en tendens til at lege Sterling foran mål og brænde GIGA chancer ;)
Vince71 18:09          
@Wise

Shaw siger vel egentlig bare det alle har kunne se i noget tid. at United ikke har spillet specielt godt, selv i kamp hvor man har vundet. Og mødte man det rigtige hold så ville deres form og mangler blive straffet. Det er ikke kun en kritik af Ole, men en kritik af hele holdet generelt inkl spillerne. Men det er klart at med sådan en udtalelse vil man med det samme kigge på Ole, selvom hans kritik nu er bredere end det.
Mandag 6. december