Luk

Sheffield-boss: Klopp er en dygtig politiker

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
FA Cup (24/01)
Oddset 2,60 3,60 2,55
bet365 2,62 3,50 2,62

Sheffield United-manager Chris Wilder mener, at Jürgen Klopp er en dygtig politiker, som udelukkende bekymrer sig om Liverpool og ikke engelsk fodbold som helhed.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har på det seneste været ude med kritik af kampprogrammet og de kun tre udskiftninger, ligesom han har krævet fans på stadion.

Sheffield United-manager Chris Wilder, som har været én af fortalerne for de tre udskiftninger, mener, at Klopp er en dygtig politiker, der kun taler Liverpools sag.

- Han er en manager i verdensklasse og en politiker i verdensklasse, som bekymrer sig om Liverpool. Det er også det eneste, han bekymrer sig om, siger Chris Wilder til Mirror.

- Han har talt meget om fansene, men han kommer ikke til at sige, at det ikke er korrekt, at Liverpool må få fans på stadion, når Sheffield United, Leeds, Manchester og alle de andre nordlige byer ikke må.

I sidste uge sagde Wilder, at Klopp var egoistisk, når han kun talte Liverpools sag.

- Hvis vi skal lægge kortene på bordet, koncentrerer han sig om sin egen klub. Jeg har kæmpe respekt for disse topmanagere, fordi de præsterer og vinder, men de er egoistiske og tænker kun på deres egne klubber, sagde Wilder.

- De bekymrer sig ikke om Sheffield United eller andre i England. De tænker kun på Liverpool, Manchester City og Chelsea, hvilket jeg forstår og respekterer.

- Jeg gør det samme bare med Sheffield United, og det hjælper ikke os at have fem udskiftninger, siger Wilder.


Af Sara Margren

3 kommentarer

This is Anfield 08:26          
Det er en lidt underlig debat denne her. De store klubber spiller europæisk stort set hver uge. Så de fleste uger har de dobbelt så mange kampe som dem der ikke spiller europæisk. Jeg er med på at trupperne også er større. Men dette coronaprogram giver da de hold der ikke spiller europæisk en fordel. Det er vel den fordel man vil mindske, ved at tillade flere udskiftninger. Så selvfølgelig hjælper de fem udskiftninger ikke Sheffield, men det handler da ikke om at de store klubber får en fordel sådan helt generelt - de kan måske bedre komme igennem et vanvittigt program.
Hasse1983 09:36          
For mig handler det ikke om, at man skal gøre noget mere fair el udligne fordele. For mig handler det om fodboldspillernes ve og vel.
- muskelskader kan desværre sætte sig fast, og så ødelægger man spillernes karriere. Vi vil allesammen gerne se de bedste spillere spille hele tiden. Det er der absolut mindre chance for i denne sæson pga ekstremt tæt program, hvor spillerne mangler mulighed for restitution.
- man kan sagtens spare de bedste spillere, men det er jo ikke det det handler om. Hver manager skal have mulighed for at sætte det bedste hold hver uge.
5 udskiftninger kan komme alle til gode på forskellige måder.
bruger 188242 09:42          
Ikke kun flere europæiske kampe, mange glemmer at store hold har næsten hele trup i landshold kampe, og det giver mange flere kampe til for exemple Liverpool eller Utd eller Chelse spillere. Hvis du tage en stam spiller fra top hold, fra start sæsonen, i alle kampe, til nu, vi snakker om 7 eller 10 extra kampe end en spiller fra Shef. Utd eller andre mindre hold.
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar