Luk

Sheffield har kun 1 point: Mine spillere er naive

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Plymouth
FA Cup (23/01)
Oddset 1,40 4,90 7,00
bet365 1,40 5,00 7,50

Sheffield United har kun fået et enkelt point i de første otte Premier League-kampe, og det skyldes ifølge træner Chris Wilder, at hans spillere ind imellem er naive.

Sheffield United tabte lørdag med 4-1 til Chelsea, og det var holdets fjerde nederlag i træk.

Ifølge træner Chris Wilder skyldes det flere forkerte beslutninger af spillerne i afgørende situationer. Det siger han til klubbens BBC Sport.

- Ind imellem er mine spillere naive i sine beslutninger. Hvis man dummer sig mod verdensklassespillere, så udnytter de det, siger han.

Sheffield United leverede en god første sæson i Premier League sidste år, hvor de endte som nummer ni. Chris Wilder har et andet bud på, hvorfor holdet slet ikke har kunnet følge op på sidste sæsons resultater.

- Når man for nyligt er rykket op, har man brug for kontinuitet, og det har vi ikke haft i år, og det handler om både skader og form. Det der det, der er vores store problem lige nu. I denne liga skal alle på holdet være i topform, hvis vi skal gøre os, men sådan er det desværre ikke lige nu, siger han og slår fast:

- Vi må kæmpe os igennem det, for ingen kommer til at give os noget. Det er nu vi skal bevise os selv. Vores sæson bliver ikke defineret mod topholdene, men mod de hold, der ligger omkring os. 

Sheffield har i sine seneste fem kampe mødt Arsenal, Fulham, Liverpool, Manchester City og Chelsea.


Af Jonas Nielsen
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar