Luk

Luk

Sidste skud for FCH: Der skal ske et mirakel

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - FC Helsingør
Træningskamp (26/06)
Cashpoint 1,55 4,35 4,26
bwin 1,55 4,33 4,33

FC Helsingørs Nicklas Mouritsen fortæller til bold.dk, at de fortsat skal jagte muligheden for at rykke op, men det bliver svært, og derfor har de brug for et mirakel.

Fire point op til oprykingspladserne med blot to kampe tilbage.

Det er status for FC Helsingør, som i løbet af slutspillet har smidt et stensikker føring over bord, og derfor skal de håbe på, at Lyngby og AC Horsens dummer sig i de sidste kampe.

Der skal dog ske et mirakel, hvis FC Helsingør skal kunne kalde sig for et Superliga-mandskab til næste sæson, fortæller Nicklas Mouritsen.

- Vi må give det et sidste skud mod Hvidovre IF mandag, fordi vi kan ikke lægge os ned nu. Selv om det er tungt for os, så må vi klemme ballerne sammen og forsøge at vinde den kamp.

- Så må vi se, om Lyngby kan gøre arbejdet færdigt. Hvis de ikke kan det, er det stadig åbent i sidste spillerunde, men det ser lidt svært ud for os. Vi må dog tage den lille chance, der er.

FC Helsingør har brug for en hjælpende hånd mandag aften, da Nykøbing FC skal op imod Lyngby, men Helsingør-mandskabet bliver også nødt til at fokusere på deres egen duel.

- Vi skal gå efter det, hvis nu Lyngby ender med at fejle i deres kamp. Men der skal ske et mirakel, før det kan lade sig gøre. Der er sket mange vilde ting i fodbold, så vi må gå efter den lille chance, der er.

- Det bliver nok lidt sværere at holde gejsten op på holdet, end det har været efter de sidste par kampe. Men det ville være ærgerligt for os, hvis vi gik ud og faldt helt sammen, når vi har spillet en god sæson, lyder det fra Nicklas Mouritsen til bold.dk.

Det er mandag aften klokken 19:00, at alle hold i NordicBet Ligaens slutspil skal i aktion, hvor det kan ende med oprykningsfest hos både Lyngby og AC Horsens.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 25. juni