Luk

SIF-anfører om Schwartz: Folk var chokerede

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

OB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (01/03)
bet365 1,55 3,80 6,00
NordicBet 1,55 4,45 5,40
Oddset 1,52 4,30 6,30
YouBet 1,53 4,25 6,15

Ronnie Schwartz’ omdiskuterede skifte kom som lidt af et chok for Silkeborg-truppen, fortæller Mads Emil Madsen, der har stor tiltro til topscorerens afløser.

Den nyslåede FC Midtjylland-angriber Ronnie Schwartz skabte stor debat i forbindelse med sit skifte fra Silkeborg IF på transfervinduets sidste dag.

Schwartz fortalte nemlig først til Midtjyllands Avis og sidenhen også til TV Midtvest, at han fingerede en skade til en træningskamp for Silkeborg, så skiftet vestpå ikke kom i fare.

Ronnie Schwartz var fire dage før klubskiftet blevet udnævnt til anfører for Silkeborg, og hele forløbet kom noget bag på resten af truppen.

Det fortæller Mads Emil Madsen, der torsdag blev præsenteret som Silkeborgs tredje anfører i sæsonen, til bold.dk.

- Folk var lidt chokerede, da det skete, men derfra kom vi relativt hurtigt videre og begyndte at fokusere på os selv igen. Vi kan ikke forholde os til, hvad han har sagt og gjort, men forsøger bare at få det bedste ud af situationen.

- Selvfølgelig har vi lagt mærke til debatten, men det er ikke noget, vi spillere skal bekymre os om. Det må folk længere oppe i klubben forholde sig til, siger den 22-årige midtbanespiller til bold.dk.

Tror på FCM-lejesvend som Schwartz-afløser

Mens Ronnie Schwartz skiftede til FC Midtjylland, rykkede Junior Brumado den anden vej på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Mads Emil Madsen tror på, at den 20-årige brasilianer, der endnu ikke er brudt igennem i FCM-trøjen, kan finde melodien i Silkeborg.

- Nu har vi mistet Ronnie, hvilket gør, at vi kommer til at spille på nogle andre strenge, end vi gjorde i efteråret, siger SIF-kaptajnen og fortsætter:

- Vi kan slå en del flere høje bolde ind i feltet, nu hvor vi har Junior Brumado og Vegard Moberg, der også er stor og god til at komme i feltet. Det bliver nok flere lange bolde, så det er noget andet end med Ronnie.

Hvad betyder det for jer at må undvære Schwartz?

- Det betyder, at der er andre, der skal til at lave nogle mål. Vi skal alle bidrage, og så håber vi, at Brumado kommer i gang, hvilket jeg også tror på, når jeg har set ham til træning, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Ronnie Schwartz scorede 12 af Silkeborgs 25 mål i 3F Superligaen i efteråret.

Foruden Junior Brumado og Vegard Moberg er også Kees Luijckx og Mark Brink kommet til Silkeborg i januar, og Mads Emil Madsen mener, at fysikken i truppen er forstærket med tilgangene.

- Det er nogle gode fyre, der er kommet for at spille og bidrage. Med Kees og Moberg har vi fået mere hårdhed i spillet, og det kommer til at virke godt for os, spår Silkeborg-anføreren.

Silkeborg, der ligger på en øjeblikkelig sidsteplads med tre point op til Esbjerg, åbner foråret med en hjemmekamp mod AaB søndag klokken 14.

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Martin Schmidt
Onsdag 26. februar