Luk

SIF-angriber: Specielt med Simon J. i Hobro

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - Hobro
Superligaen Grundspil (28/02)
bet365 1,40 4,33 7,50
NordicBet 1,45 4,40 7,35
Oddset 1,43 4,50 8,00
YouBet 1,45 4,45 8,25

Silkeborgs Jeppe Okkels kalder det specielt at se Simon Jakobsen i Hobro og erkender, at truppen over vinter har mistet en del rutine.

Silkeborg sagde i slutningen af januar farvel til Simon Jakobsen, som fremadrettet tørner ud for Superliga-rivalerne Hobro.

Jeppe Okkels, der lige som Simon Jakobsen har spillet hele sin karriere i Silkeborg, erkender, at det bliver mærkeligt at se forsvarsspilleren i en anden klub.

- Han er en legende i Silkeborg for sin måde at være på på inde og ude for banen, og det bliver selvfølgelig meget specielt at se ham i den gule trøje, når sæsonen går i gang, siger Okkels til bold.dk.

- Simon ville nok gerne et sted hen, hvor han var en større del af trænerens planer, så på den måde er det naturligt nok, at han har forladt klubben, men det bliver med garanti også specielt for ham selv at skulle spille for en anden klub.

- Han er en kæmpe klubmand, som betyder meget for byen og klubben, men han blev jo nødt til at prioritere sin egen karriere.

Farvel til anfører og viceanfører

Simon Jakobsen er ikke den eneste rutinerede skikkelse, som har forladt Silkeborgs omklædningsrum.

Også anfører Dennis Flinta har sagt farvel, og det kan mærkes i truppen, at to så rutinerede skikkelser har sagt farvel. 

- De efterlader et stort tomrum, specielt i omklædningsrummet. 

- Desværre for dem spillede de ikke så meget i efteråret, så på den måde er det især uden for banen, de bliver savnet, og det er da et tab for os at miste vores anfører og viceanfører og to store personligheder, siger Okkels til bold.dk. 

Ronnie Schwartz blev udpeget til ny anfører efter Dennis Flinta, men angriberen har også forladt klubben, da han er rykket til FC Midtjylland.   

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Mikkel Nøhr
Fredag 28. februar
Torsdag 27. februar