Luk

SIF-boss efter FCM: Sæsonens bedste kamp

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Kent Nielsen er tilfreds med indsatsen fra Silkeborg IF-holdet, selv om klubben igen tabte søndag aften. Det siger cheftræneren til TV3Sport.

Silkeborg tabte endnu engang søndag aften, og det jyske 3F Superliga-mandskab er derfor fortsat uden en sejr efter oprykningen til landets bedste række.

Kent Nielsen er dog tilfreds med den indsats, han så fra sit hold i nederlaget mod FC Midtjylland. Det siger Silkeborg-cheftræneren til TV3Sport.

- I bund og grund synes vi, at vi anstrengte os, og vi leverede nok sæsonens bedste kamp. Jeg synes, at vi turde tage tingene op. Vi turde også spille, og vi kunne også godt finde nogle rum, der kunne have gjort rigtig ondt på FCM, siger han.

- Vi manglede bare lige kvaliteten til at få det gennemført, fortsætter han og roser holdets kollektive indsats og Rafael Romos præstationer i målet.

Efter nederlaget er Silkeborg fortsat sidst i den bedste danske række, men cheftræneren mener ikke, at det kunne ses i dag.

- Overordnet set forsøgte vi hårdt, og udefra set tror jeg ikke på, at folk kunne se, at det var nummer ét mod nummer 14, siger Kent Nielsen.

Silkeborg skal næste gang i aktion på udebane mod AGF efter landsholdspausen.


Af Jonas Sand
Søndag 13. oktober