Luk

SIF-boss efter nedtur: Det lå i vores hænder

| 1. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Viborg FF 1-2
1. division
8' 1-0 Sebastian Jørgensen
65' 1-1 Jakob Bonde
82' 1-2 Sebastian Grønning

Silkeborg-træner Kent Nielsen er ærgerlig over nederlaget til Viborg, for kampen lå i silkeborgensernes hænder, mener han.

Silkeborg var foran 1-0 og havde kontrol over topkampen mod Viborg, men de grønblusede sled sig til en 2-1-sejr på JYSK Park i torsdagens opgør.

Silkeborg-træner Kent Nielsen er skuffet over nederlaget, for kampen var i deres hænder, mener han.

- Først og fremmest er jeg skuffet over, at vi taber, og så venter der en ny kamp på søndag, der også er imod et af de stærke hold i ligaen (Fremad Amager – red.), siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Hvis der er en lærdom af nederlaget i aften, er det den gamle sandhed om, at det handler om at slå til i sine gode perioder, for nogle gange skal der ikke så meget til, for at tabe fodboldkampe.

- Det er sådan, fodbold er, og det nytter ikke at stå og pege fingre af, om der var offside (på Viborgs sejrsmål – red.), hvilket jeg i øvrigt ikke kunne se.

- Nogle gange skal der bare et par løse muligheder til for at vende en kamp, og så kan man tabe, som vi gjorde i dag. Det lå i vores hænder, men vi forstod ikke at udnytte det, siger Kent Nielsen.

Silkeborg ligger nummer fire i 1. division - fem point fra Viborg på førstepladsen.


Af Sara Margren
Lørdag 28. november
Fredag 27. november