Luk

SIF-boss: Elfsborg-bud giver rum til at agere

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Silkeborg
1. division (26/11)
Oddset 2,30 3,70 2,85
bet365 2,25 3,60 2,90

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, er godt tilfreds med salget af Jeppe Okkels til Elfsborg.

Silkeborg har solgt Jeppe Okkels til Elfsborg, efter klubberne er blevet enige om en transfersum på den 21-årige offensivspiller.

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, forklarer, at tilbuddet var godt og giver klubben mulighed for at agere i transfervinduet.

- Når vi har sagt ja til det svenske tilbud på Jeppe Okkels, er det først og fremmest af sportslige grunde, siger Jesper Stüker.

- Det er ingen hemmelighed, at Jeppe har haft svært ved at bide sig fast i Kent Nielsens startformation, og det har været et ønske fra hans side at få lov at skifte, hvis det rigtige tilbud kom. Med tilbuddet fra IF Elfsborg kunne vi få tingene til at hænge sammen økonomisk, og derfor har vi sagt ja.

- Den transfersum, vi har fået for Jeppe Okkels giver os mulighed for at agere på transfer-markedet for at finde en erstatning.

Jeppe Okkels har fået en aftale frem til 2024 med Elfsborg.


Af Sara Margren

14 kommentarer

Allimica 07:40          
Spændende at se hvad de ligger i ordet "agere" denne gang.
CVJ 07:49          
Det betyder vel nye stole på direktionsgangen.. man skulle jo helst sidde ordentligt mens kører en klub sportsligt i sænk
Desrouleaux 07:58          
Der er helt sikkert råd til nye stole og så tror jeg også man henter Ulrik Flo for 400.000, hvis de virkelig skal flotte sig.
dkd 08:40          
Ahh stop nu med det tuderi. Okkels har gjort det super godt, og jeg er da også træt af at se ham smutte. Han var dælme hurtig og udfordrende, og så var han faktisk også begyndt at arbejde defensivt. Men på den anden side, synes jeg faktisk det er mega spændende det der sker i Silkeborg lige nu. Jo vi røg i 1. div. Jo vi mistede nogle profiler, MEN der er dælme MANGE spændende spillere på vej, som har en alder, ærgerrighed og opvækst gennem akademiet som ser meget meget spændende. Der skal i start-11´eren om meget kort tid være plads til nye navne som 2*Mattsson og Alexander Lind (HAN bliver vild med vild på!), samtidig med at Carstensen og Alves har udviklet sig helt vildt og også skal kunne være der. Der ud over ser nyindkøbte Felix rigtig interessant ud, og Kaalund (som jeg ellers ikke har været kæmpe fan af) har faktisk også vist sig at kunne blive et yderst spændende bekendskab. Der ud over ligner Crone en ny anfører, og ham SKAL der dælme også være plads til på holdet - inden det røde kort var han altså en af banens bedste (stort cadeau til Carstensen for at kunne holde ham ude!).
Der ud over bliver det spændende at se Mark Brink, Gustav Dahl, Klynge og Sebastian.

Jo - jeg glæder mig sku til at komme på stadion igen med en fadbamse - også selv om jeg ikke får mulighed for at råbe "Yes - afsted Okkels!!" :)
SotD 08:47          
Spændende at se hvad de ligger i ordet "agere" denne gang.
Ordet "agere" plejer i hvert fald kun at afstedkomme et "re" først i SIF... Vi er særdeles sjældent på forkant, så lad os nu liiiiiige...
SotD 08:48          
Der er helt sikkert råd til nye stole og så tror jeg også man henter Ulrik Flo for 400.000, hvis de virkelig skal flotte sig.
Det er da kun hvis fansene gider betale for ham - ellers har vi ikke råd...
Osgood 08:59          
Enig dkd
Det er da træls, at vi skal spille i 1.division igen.
Men holdet er mere homogent end sidst vi rykkede ned.
Rigtig mange unge spændende spillere, som forhåbentlig har en ærgerrighed og vilje,
der gør at vi hurtigt kommer tilbage til superligaen.
Jeg glæder mig også til at komme på stadion
Onsdag 25. november