LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

SIF-boss: Sportslig fiasko hvis vi rykker ned

| Superligaen | 14 kommentarer
SIF-boss: Sportslig fiasko hvis vi rykker ned
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Det vil være en sportslig fiasko for Silkeborg IF at rykke ud af Superligaen, men økonomisk står klubben godt rustet, fortæller direktør Kent Madsen.

Silkeborg spiller torsdag aften den første af to nervepirrende nedrykningskampe mod FC Helsingør i Superligaen.

Den samlede taber rykker ned i 1. division og hvis det bliver Silkeborg, vil det være en sportslig fiasko, fortæller klubbens direktør Kent Madsen.

- I vores selvforståelse og med de faciliteter vi har, skal vi gerne være i Superligaen. Derfor vil det være en sportslig fiasko, hvis vi rykker ud, siger han ifølge sn.dk.

Klubben står dog godt rustet økonomisk, hvis det skulle ende med nedrykning for Peter Sørensens mandskab.

- Finansielt er jeg ikke urolig. Vi er stærke forretningsmæssigt. Vi er i stand til at finansiere et ophold i 1. division fuldt ud med en række tilpasninger og eventuelt også noget transfer.

Første opgør mellem Helsingør og Silkeborg spilles i Helsingør torsdag aften klokken 18.00.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

14 kommentarer

Sonni-Johnsen 14:24          
Skytte og Gammelby til Brøndby
merefanatisme 14:46          
hjælp mig her silkeborg fans.
Er det ikke på tide at sparke Kent madsen ud på røv og albuer?? Synes han udtaler sig dumt hver gang han åbner munden, som om han er stolt af bare at være med. Mangler i den grad ambitioner og slår mig heller ikke som typen der kan udvikle silkeborg.

Hvad mener i??
MB4900 14:51          
Man skal aldrig sige aldrig , men har de niveauet til Brøndby.?

Synes begge spillere er faldet gevaldigt af på den i foråret , men kan jo selvfølgelig være de blomstre i et top professionelt træningsmiljø som det de har i Brøndby og at de bare lider under et kollektivt kollaps i silkebronx.
Fletcheristheman 14:56          
@Merefanatisme

Enig. Nogle gange sidder jeg med fornemmelse af at Kent Madsen engagement i SIF invest handler mere om hans interesse for ejendomshandel end for fodbold. Men jeg har ikke noget at have det i, andet end mine formodninger.

Bl.a. var et stadionbyggeri en kærkommen begivenhed for Kent Madsen, da hans ejendomsfirma, så kunne købe en del af den attraktive grund i Sydbyen (hvor det gamle stadion lå), og nu har han så fået opført lukrative boliger på stedet. Og det har han måske fået nemmere adgang til via sin direktørpost i SIF.

Men omvendt så er klubben jo solidt drevet - og vi er ikke truet af en konkurs som vi var i de sportslige velmagtsdage i starten af 00´erne.
ThePantsParty 15:00          
Sonni - i kan få Gustaf og Sikosek tilbage med det samme og som bonus får i Skytte med. Gammelby... Meh. Han ender nok I FCM eller FCK. Men Skytte må med glæde tage.


Angående Kent Madsen. Han er en fandens dygtig forretningsmand, og man kan ikke sætte en finger på hans passion for SIF samt ambitionerne... Økonomisk og udviklingsmæssigt.

Rent sportsligt halter det gevaldigt. Den ene håbløse træner-beslutning efter den anden. Troels Bech er vores absolut bedste træner i nyere tid, og siden han smuttede har vi været helt ude og skide hvad angår træner-valg. Man insistere på at beholde Peder Knudsen som konstant beviser at hans scouting arbejde er helt til grin, og man vælger at bruge pengene på de helt forkerte spillere.

Problemet ligger i, at Kent Madsen blev udfordret af Troels Bech... Fordi Troels Bech er som han er - han er ikke bange for at sige noget. Siden da har vi haft den ene rygklapper efter den anden. Mentaliteten er at det hele går, og så smider vi penge efter spillere som Flo eller Fætter Agger.

Kent Madsen har opbygget en taberkultur sammen med Peder Knudsen og co. - ingen ris til egen røv over håbløse beslutninger, signings osv.

Vi fik et flot stadion med stor hjælp fra Kent Madsen blandt andet, men hvad helvede hjælper det når vi bruger penge på spillere som ikke slår igennem. Stephan Petersen, Rochester, Nilsson, Sikosek osv. osv. Byen giver ikke en fuck om stadionet når præstationerne er så ringe. Vi prøver at spille flot fodbold men lukker mål ind på stribe. Så står Kent Madsen og råber Frydenlund i hovedet om at formulere klubnyheder så det lyder som om, at det ikke er spillernes skyld - men "uheld", "manglede marginaler" og "banen var ikke med os".

Sloth, Friis og Rodic har været de eneste fornuftige tilgange, og de er ikke engang scoutet af Peder Knudsen.

For et år siden var jeg positiv over den udvikling vi så i Silkeborg. Men i dag, er vi i så stor fare for at rykke ud, at jeg ikke kan sætte ord på hvor stor en katastrofe det ville være.

Jeg beklager stavefejl og andre mærkelige vendinger. Jeg er meget indebrændt fra forrige kamp mod Lyngby, og jeg er PISSE NERVØS over kampen i dag.
Fletcheristheman 15:22          
@pantsparty. Enig. I forhold til ledelsens af klubbens sportslige afdeling har Kent Madsen ikke bevist ret meget.
Mht. økonomi går det fint - og det var det jeg mente med hans passion for ejendomshandel.
Silkeborg er en "indavlsklub". Hele trænerteamet og det fysiske team består af tidligere spillere. Nogle gange kunne man savne nye ideer og at der blev rusket lidt op i klubbens sportslige tankegang og hierarki.
Fodkoldt 15:28          
Reder Silkeborg sig, bliver Kent Madsen udråbt som gud.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar