Luk

SIF-boss: Vi kan klare os uden tv-pengene

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Silkeborg IF-direktør Kent Madsen siger til Midtjyllands Avis, at klubben nok skal klare sig uden tv-penge, hvis udbyderne ikke vil betale.

Superligaen er suspenderet på ubestemt tid, og så længe der ikke bliver spillet fodbold, betaler Nordic Entertainment Group (NENT) ikke flere penge for de tv-rettigheder, koncernen har købt.

Det meddelte NENT tirsdag i en pressemeddelelse.

Det er dermed de danske klubber, der går glip af en sum penge, hvis ikke de planlagte kampe gennemføres – men det tager de med ophøjet ro i Silkeborg IF, forklarer direktør Kent Madsen.

- Det er penge, vi gerne vil have. Men skulle det værste ske, og vi ikke får det, så klarer vi os også uden. Vi er en robust virksomhed, så vi klarer det, der kommer, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Silkeborg er lige nu på sidstepladsen i Superligaen med to point op til Esbjerg fB på næstsidstepladsen.

Divisionsforeningen var onsdag ude med en meddelelse om, at man fortsat håber på at gennemføre Superligaen, og at juli måned måske kan komme i brug.

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

oso grande 21:57          
Arh.. Så det var det vi sparede op til, da vi ikke investerede i sommers. KM har mere indsigt end de fleste!
Silketossen 07:15          
Fodbold verdenen er bare en anden verden.

FCM havde min. 25 mio. i underskud i 5 år i træk for et par år siden - og alligevel gav det god mening at køre med så store underskud. AaB sælger nye aktier og de bliver jo købt gang på gang.

Det handler nok i bund og grund om muligheden for, at realisere virksomhedens (klubbens) potentiale. Det gik jo umiddelbart fint for FCM. Men det kræver, at baglandet er i orden. Og det er jo nok her, at SIF mangler den opbakning fra erhvervslivet. I gamle dage var der Jyske Bank, men pengene er bare blevet for store i moderne fodbold.
SotD 07:37          
Opbakningen er jo forsvundet i takt med ambitionerne. Så simpelt er det. Vi har haft nogle gedigne rigmænd med om bord igennem årene.

Nu er vi selvfølgelig også den klub der rammes mindst hårdt af de manglende TV penge, da vi som sidst i rækken får den mindste andel. Men det er da betryggende som fan at vide, der også er professionel fodbold at se om et halvt år - uanset række.

Mit bud er dog, at alle klubber bliver reddet, så jeg tvivler på, at en sund virksomhed er specielt væsentligt i den her branche lige nu. Måske de mindre sportsklubber i håndbold, ishockey, basketball mv., bliver truet.
Desrouleaux 08:50          
Eneste håb for SIF er efterhånden også, at klubber som Lyngby bliver tvangsnedrykket pga. ekstra elendig økonomi, som følge af Corona. Hvis man ikke kan vinde på banen,.. Super taktik Kent. Et misforstået geni.
Silketossen 11:13          
Ja, ambitionerne/modet mangler sgu. Man skal turde drømme stort - ellers bliver drømmene ikke til noget.

Og ifht Kent...vi elsker jo alle Ricardo i dag. Gad vide om vi ville det hvis ikke Jugoslavien blev udelukket der i ´92 :) Nogle gange er det sgu bare en længere række af tilfældigheder der gør forskellen. Men ambitionen og modet skal selvfølgelig være til stede!
Fredag 3. april