Luk

SIF-chef freder Kent Nielsen trods skidt start

| 3F Superliga | 7 kommentarer
SIF-chef freder Kent Nielsen trods skidt start
Foto: Getty Images

Efter nul sejre i otte kampe har SIF-ledelsen stadig tiltro til cheftræner Kent Nielsen.

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, freder cheftræner Kent Nielsen, selv om klubben kun har skrabet tre point sammen i de første otte runder af Superligaen.

- Kent Nielsen klør på, og vi har fuld tiltro til, at det nok skal lykkes os at få skabt et konkurrencedygtigt hold, siger sportschef Jesper Stüker.

Oven på 0-2-nederlaget til Randers FC søndag eftermiddag ligger SIF stadig sidst i Superligaen, men det ændrer ikke på, at sportschef Jesper Stüker fortsat tror på Kent Nielsen som klubbens cheftræner.

- Kent arbejder målrettet for at få det her op at stå. Der har været en positiv udvikling at spore i de seneste præstationer, og så går tingene op og ned en gang imellem.

- Imod Randers pegede pilen desværre nedad igen, siger sportschefen.

Cheftræner Kent Nielsen ærgrer sig over nederlaget til et bedre spillende Randers-mandskab.

- Det var klart et skridt tilbage for os i forhold til de seneste fire kampe, hvor jeg synes, at vi har spillet stærkt, siger Kent Nielsen.

Silkeborg-træneren har stået i situationen før, og han føler sig derfor også forberedt på, hvordan han og holdet skal komme videre.

- Vi har jo prøvet det før; det at være kritiske over for os selv, kigge på tingene og så arbejde videre - det er en del af trænere og spilleres dna, siger han.

Silkeborg skal på den anden side af landsholdspausen forsøge at hente sæsonens første sejr, når holdet får besøg af OB hjemme på Jysk Park.

/ritzau/


Af Sara Margren

7 kommentarer

Fodkoldt 17:45          
Det er Kent´s skyld, at det sejler i Silkeborg, ikke Nielsen, men Madsen, der hellere vil bruge de mange, mange millioner klubben har fået i kassen her i sommer, på den næste nedrykning, i stedet for at gøre som den salige Lars Larsen, nemlig at investere sig ud af problemerne.
ThePantsParty 17:47          
Helt enig. Den eneste Kent der skal ud er Madsen. Ville give nul mening at fyre Kent Nielsen allerede. Utroligt at man skal ud og frede ham efter få måneder.
Orlaj 17:56          
Kan godt være det sejler lidt, og man ikke har vundet.. Men sif har alligevel scoret samme antal mål som fcm der ligger nr 2. I hvert fald inden denne runde
Fodkoldt 18:04          
...prøv du at fortælle det til turneringsudvalget når sæsonen er slut Orlaj!
Jmd 18:12          
Man kan vel ikke give, Kent Nielsen skylden for at SIF har en uduelig trup!
chickelleg 19:13          
Stuker freder Kent Nielsen, det er Stuker der skal ud, han har det sportslige ansvar. Peter Sørensen kunne ikke bruge Stuker, han fik heller ikke forlænget med Dolberg i tide. Hele ledelsen i sif er en flok sammenspiste amatører, der år efter år begår de samme fejl, de får ikke stillet et fornuftigt hold i tide. Og bestyrelsen får deres honorar og ledelsen deres løn, så kan de sidde og klappe hinanden på skulderen, alle er tilfredse, jammerligt.
Skadedyret 00:13          
Silkeborg IF er ikke andet en ren forretning, hvor fodbolddelen er et nødvendigt onde at have kørende sideløbende. Det er en kernesund forretning på dette grundlag. Det er ærgerligt for fodbolden og lokalområdet, at man ikke er villige til at give det nødvendige. Men igen - man ved jo godt, at de penge aldrig er godt givet ud - på bundlinjen. Så 100% forretning - nul fodbold.
Fredag 20. september