Luk

SIF-chef: Har slet ikke opgivet at hente Viborg

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - FC Fredericia
1. division (12/02)
Oddset 1,85 3,80 3,90

Kent Nielsen mener, at Silkeborg burde have vundet torsdagens topkamp mod Viborg, og cheftræneren har ingenlunde opgivet at hente de grønblusede i tabellen.

Med en 1-0-sejr spillede Viborg sig torsdag aften otte point foran Silkeborg i toppen af 1. division, men Kent Nielsen er slet ikke klar til at smide håndklædet i ringen.

- Vi har overhovedet ikke opgivet at indhente Viborg, men grunden til, at de ligger der, hvor de gør nu, er deres evne til at vinde kampe, som de måske ikke ligger til at vinde. 

- Vi er gode til at producere chancer, det misunder mange os. Vi kan godt misunde nogle af de andre, at de er så effektive, som tilfældet er, men det er der, vi træner ihærdigt og arbejder hårdt.

- Vi har gode forudsætninger for at lykkes, og det er det, der skal fylde, når skuffelsen over resultatet har lagt sig, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside og tilføjer om torsdagens nederlag:

- Det, der i særklasse fylder mest er, at vi taber. Så er der mange måder at tabe på. Dette her er en måde, hvor man godt kan gå hen og blive frustreret, men vi ved også, at vi på mange parametre, især i første halvleg, fik bragt kampen hen i en så gunstig situation, at vi godt kan tillade os at sige, at vi burde have vundet.

Silkeborg er foreløbig på andenpladsen i 1. division, men kan blive overhalet af både Fredericia og Esbjerg, der har spillet færre kampe end silkeborgenserne.


Af Martin Schmidt
Lørdag 23. januar