Luk

SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona

| 1. Division | 11 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - Silkeborg
1. division (06/12)
Oddset 4,60 4,10 1,67
bet365 4,20 4,00 1,70

Cheftræner Kent Nielsen samt Rasmus Carstensen og Sebastian Jørgensen har også fået corona, hvorfor Silkeborg må undvære seks mand mod Vendsyssel.

Det var allerede offentligt kendt, at Svenn Crone, Jeppe Gertsen og Pelle Mattsson var blevet testet positive for coronavirus, og nu gælder det yderligere tre.

Fredag oplyser Silkeborg nemlig på klubbens hjemmeside, at cheftræner Kent Nielsen og spillerne Rasmus Carstensen og Sebastian Jørgensen også er blevet smittet.

- På trods af at vi har overholdt forholdsreglerne og fulgt protokollerne viser dette, at covid-19 er en aggressiv virus. 

- Vi må være stærke og kæmpe videre med det, vi har, og så håber vi, at de seks smittede kommer nogenlunde mildt igennem, siger direktør Kent Madsen til Silkeborgs hjemmeside.

Silkeborg møder søndag Vendsyssel i 1. division, men det bliver altså uden cheftræneren og de pågældende fem spillere.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

dgh1896 14:11          
Selvom Silkeborg er direkte konkurrenter i kampen om oprykning, så synes jeg sgu det er noget lort det her. Øv, at det skal få indflydelse - det ville være sjovere hvis det "kun" var på lægterne det påvirkede :(
Fields 14:16          
@Dgh1896

Enig. Jeg kan heller ikke glæde mig det mindste over det, selvom SIF er største konkurrent om oprykning sammen med Esbjerg. Det kommer formentligt også til at ramme Viborg-truppen en dag. God bedring til alle implicerede i SIF.
dkd 14:24          
Engenlig underligt at kampen ikke bliver udsat. Ikke for SIF som klub eller for de smittede spillere, men for resten - både SIF spillere og modstanderne fra Vendsyssel. Det skulle da være mærkeligt, hvis der ikke var flere smittede i truppen, hvor testen bare ikke har vist positiv endnu?
MikkelF 14:35          
^Enig.

Man burde kunne blive enige om regler a la landsholdspauser i 1.division; når man mangler en lille håndfuld, kan man få udsættelse. Det kan være programmet er for stramt til, at det kan lade sig give sig.
dkd 14:47          
Det er ikke så meget om hvor mange man mangler, men mere om man ikke er naiv hvis man tror, at der ikke er flere der er smittede, og dermed gør smitterisikoen større for især modstanderne? har man et halvt hold med skader, så er det klubbens eget problem, men det her...
SotD 15:03          
Det var da langt bedre at aflyse eller flytte kampen. Det er da også ufedt for modstanderne at møde et hold der er propfyldt med potentielle smittebærere...

Men sportsligt forstår jeg selvfølgelig godt at man gerne vil møde os i dén forfatning.
dkd 15:06          
Det forstår jeg faktisk ikke. Modstanderen kan jo også ende med at have en halvt hold ude et par uger...
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november