Luk

Luk

SIF forlænger med uheldig midtbanemand

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Silkeborg IF
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 3,45 3,50 2,02
bwin 3,30 3,50 2,05
bet365 3,50 3,50 2,00

Mads Kaaland har misset det meste af sæsonen grundet en hovedskade, men midtbanespilleren fortsætter i Silkeborg, hvor han netop har forlænget med to år.

Denne sommer stod Mads Kaalund til at forlade Silkeborg ved kontraktudløb, men det er der nu lavet om på.

Silkeborg meddeler søndag, at man forlænger aftalen med den 25-årige midtbanespiller med to år til sommeren 2024.

- Efter en svær periode efter sin hovedskade, har Mads Kaalund på det seneste vist sig tilbage på sit vante niveau. Det betyder, at Mads med sine gode tekniske og fysiske færdigheder giver noget kvalitet og kontinuitet, som vi får brug for i de kommende år, og derfor er vi også glade for at have forlænget aftalen med ham i yderligere to år. 

- Mads vil være med til at sikre, at vi fortsat vil være stærke i den centrale del af vores spillestil, og jeg tror på, at selv om Mads allerede har været god for SIF, så har vi stadig til gode at se Mads fra sin allerbedste side, siger sportschef Jesper Stüker.

Hovedpersonen glæder sig også.

- Jeg er enormt glad for at være i klubben, hvor jeg er omgivet af dygtige holdkammerater og en dygtig trænerstab, som gør, at jeg allerede har udviklet mig meget. 

- Jeg har rent personligt haft en hård sæson med et langt fravær – men nu er jeg tilbage, klar til at give den fuld gas og topmotiveret for at lægge yderligere lag på min udvikling i de kommende år. 

- Silkeborg IF er for mig at se en meget attraktiv klub at være i med et stærkt udviklingsmiljø, og for tiden sker der nogle rigtig fede ting, hvor vores hårde arbejde gennem lang tid bærer frugt. 

- Holdet har rykket sig, fansene har rykket sig, og klubben har rykket sig – det er jeg rigtig glad for at fortsat skulle være en del af og yde mine bidrag til, siger Mads Kaalund.

Midtbanespilleren står noteret for 62 kampe og fem mål for Silkeborg siden skiftet fra Nykøbing i sommeren 2019.

KØB BILLET TIL DANMARKS SMUKKESTE FODBOLDSTADION HER


Af Martin Schmidt
Lørdag 25. juni