Luk

SIF jagter investor: Bliver ikke en rig russer

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Silkeborg intensiverer det kommende år jagten på en investor, men det bliver ikke en rig russer eller kineser, forsikrer formand Henrik Lyhne.

Silkeborg IF besluttede i december 2018 at lede efter nye investorer, men nu intensiverer klubben deres jagt på nye penge udefra.

Klubben meddeler således, bestyrelsen og ledelsen i det kommende år vil opjustere arbejdet med at finde nye penge - men det bliver ikke hvem som helst.

- Men det bliver ikke en rig russer eller kineser. Det skal være kloge penge, der kan være med til at udvikle det stærke fundament, vi allerede har. Det kunne f.eks. være en større klub fra en af de store europæiske ligaer, siger formand for Silkeborg IF Invest A/S, Henrik Lyhne.

Silkeborgs vision ændres dog ikke.

Klubben skal stadig senest i 2022 være en markant A-licens klub med mindst 40 procent egne spillere i startopstillingen, etableret i 3F Superligaen, være repræsenteret på alle danske landshold samt gå i nul på fodboldforretningen i perioden 2018 til 2022.

- Vi ændrer ikke på visionen, men erkender at det med at blive en etableret superligaklub kræver langt flere penge, end den nuværende ejerkreds er i stand til at rejse, siger Lyhne.

- Netop derfor søger Silkeborg IF Fodbold i øjeblikket den rigtige ejer med både knowhow og penge til at løfte klubben.

Silkeborg skriver, at der siden december 2018 har været henvendelser, men der er ikke noget, som er blevet konkret.


Af Sara Margren
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august