LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

SIF-krumtap glad for holdets mentale styrke

| Superligaen | 6 kommentarer
SIF-krumtap glad for holdets mentale styrke
Foto: Getty Images
Silkeborg-stopperen Simon Jakobsen glæder sig over 3-2-sejren over AaB og den mentale styrke holdet viste ved at være foran tre gange og til sidst snuppe sejren.

Lørdag åbnede Silkeborg Superliga-sæsonen på kunstgræsset på JYSK park, hvor AaB var gæster. Det blev en meget underholdende affære, som endte 3-2 til Silkeborg.

27-årige Simon Jakobsen spillede naturligvis i hjemmeholdets centrale forsvar og han er tilfreds med den første betydende kamp i 2018.

- Vi var gode i det meste af kampen. Vi overlod måske lidt for meget initiativ til AaB, men viste, at vi også kan finde ud af at stå godt defensivt på banen og være tålmodige i det og lure på nogle omstillinger. et er et aspekt i spillet, som vi også kan finde ud af, ud over at spille flot fodbold på vores kunstgræs, siger han til bold.dk og fortsætter:

- En rigtig dejlig start med resultatet som det helt store fokuspunkt og som vi er meget glade for.

Forsvarsspilleren glæder sig også over den mentale styrke, holdet viste. AaB fik udlignet hjemmeholdets føring to gange, men til sidst lykkedes det Vladimir Rodic at sikre Silkeborg sejren.

- Det kan man tage med uanset hvornår på sæsonen det er. Første kamp i en halvsæson er altid lidt speciel, fordi man skal finde ud af, hvor man står og alle klubber udtaler altid, at de har haft en helt fantastisk opstart. Men der er ikke rigtig nogen der ved, hvor man reelt står.

- Så det var fedt, at vi, ud over at spille godt i mange aspekter, også havde den mentale styrke til at være foran tre gange i kampen, hvor det lykkedes at holde den til sidst.

Flere steppede op

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at Silkeborg i januar-transfervinduet sagde farvel til Robert Skov, som er skiftet til FC København. Men andre steppede op i hans fravær, mener Jakobsen.

- Det har selvfølgelig været et emne, og er det stadig, at vi har mistet vores bedste spiller og største stjerne. Det vidste vi godt ikke ville gå ubemærket hen og det burde det heller ikke. Han er en fantastisk fyr og en meget, meget dygtig fodboldspiller, som også var rigtig vigtig for os i efteråret.

- Så det var super dejligt at vores nyindkøb Vladimir Rodic fik så flot en debut med assist, mål og mange andre gode ting. Men også at vi viser, at vi internt i truppen har nogle spillere, som kan tage over og lave det ekstraordinære offensivt.

- Jeg synes Marc Rochester er et godt bud og han lavede rigtig mange gode ting. Jeppe Okkels fik måske ikke det helt store ud af det mod AaB, men lavede et stort stykke arbejde, som gjorde det lettere for os andre.

- Magnus Mattsson kom ind til sin anden Superliga-optræden og leverede et rigtig flot indhop. Han er fantastisk og går fuldstændig uimponeret ind til opgaven og spiller bare som var det en U19-kamp og kører videre. Han bliver spændende.

Silkeborg spiller på lørdag endnu en gang på hjemmebane. Denne gang er modstanderen Lyngby.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

6 kommentarer

NelleIF 18:57          
Høj moral Jakobsen! Lover godt for resten af sæsonen selv uden en Skov på holdet.
glvardevej 19:05          
hvor længe endnu løber hans kontrakt? mon ikke agf lurer på ham
TheXfmf 19:33          
Hvorfor i alverden skulle han være interesseret i at skifte til AGF?

Hans kontrakt løber til sommeren 20.
Fletcheristheman 19:36          
Hvorfor skulle han gå et skridt ned og skifte til den kronisk ustabile arvefjende?
glvardevej 20:10          
jah hvorfor skiftede kanstrup til et agf hold der var langt under sønderjyske, hvorfor skiftede amini og junker til et arvefjende-agf hold langt under randers

højere løn, kortere på arbejde, generelt større omgivelser, større interesse, højere pres

han slår mig lidt som samme type som kanstrup, slut-20´erne, en profil i en af de lidt mindre jyske klubber men ikke helt god nok til at de helt store klubber eller udlandet kalder

men nu skrev jeg også kun at agf nok lurer på ham, om han selv vil er selvfølgelig en anden sag, ingen anelse, kunne bare sagtens se det ske, virker som et oplagt match med agf´s indkøbs historik in mente
Brigger 21:11          
Naturligvis virker han oplagt for AGF. Det gør stort set alle jo.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar