Luk

SIF lirkede stærke Skive op i anden halvleg

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Skive IK 2-0
1. division
63' 1-0 Emil Holten
84' 2-0 Sebastian Jørgensen

Silkeborg var dominerende mod Skive IK, men fik først åbnet op for Skive-defensiven i anden halvleg, hvor man sikrede en 2-0-sejr.

Superliga-nedrykkerne Silkeborg skulle onsdag rette op på den sløje start på livet i 1. division, hvor man indledte med et nederlag til oprykkerne FC Helsingør.

Det skete, da Skive IK kom på besøg i Silkeborg, og det var for Skive anden gang i træk, at man mødte en Superliga-nedrykker, da man i premieren var stødt på Esbjerg, som man tabte 0-2 til.

Derfor var begge mandskaber altså på jagt efter sæsonens første sejr, og til at få den gav Kent Nielsen startpladser til nytilkomne Anders Klynge og Wessam Abou Ali.

Skive havde efter et minut et stærkt forsøg ved Emil Søgaard, men hans flugter sneg sig snert forbi.

Siden kom Silkeborg som ventet mest på bolden, og det gik ofte over højrebacken Rasmus Carstensen, men det blev ikke helt farligt i kampens indledning.

Skives 18-årige Ludvig Henriksen måtte efter et kvarter bæres fra banen med det, der lignede en slem skade.

Kampens første store chance tilfaldt Emil Holten, der sled sig forrest på en dyb bold og kom fri til afslutning foran mål. Angriberen kom til afslutning, men han fik sendt bolden dårligt afsted, så han altså kunne ærgre sig over en misbrugt mulighed.

Skive formåede at holde fin stans mod værterne, og derfor blev det ellers ikke til helt store muligheder i resten af første halvleg, selv om Silkeborg var dominerende på bolden, hvor Magnus Mattsson var Silkeborgs vigtigste omdrejningspunkt.

Den farlighed, som Silkeborg savnede i første halvleg, viste man hurtigt i anden halvleg, da man kom frem til to store chancer, men lige lidt hjalp det. Magnus Mattsson var bedste spiller på banen, og han var klart farligste mand hos Silkeborg, og det var da også ham, der var med i chancerne.

Efter godt en times spil kom forløsningen endelig for Silkeborg, da Emil Holten blev spillet fri af Magnus Mattsson. Holten tog bolden godt med, og så sendte han resolut bolden i kassen til 1-0.

Skive svarede efter Silkeborgs føring godt igen, og flere gange fik man lagt pres på i Silkeborg-feltet, som kampen skred frem mod sin afslutning, men Skive mislykkedes med at få scoret, og derfor kunne værterne lukke kampen med syv minutter igen. 

Efter lidt klumpspil havnede bolden hos indskiftede Sebastian Jørgensen, som for anden kamp i træk kunne score efter en indskiftning. Målnæsen var nemlig intakt, da han trykkede hårdt af på kanten af feltet, og så var Silkeborg pludselig på 2-0, og så virkede kampen lukket.

Kort efter kunne han have gjort det til 3-0, men denne gang tog Marcus Bobjerg fra i målet.

Derfor endte kampen altså 2-0 til Silkeborg, som fik sæsonens første sejr.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Desrouleaux 20:01          
"Magnus Mattsson var bedste spiller på banen"

- Det er godt nyt.

Lad så Seb. Jørgensen starte fremadrettet.
brieost 20:04          
Fin 2 halvleg. Stadigvæk til tider rystende defensinve aktioner der nok bliver straffet mod bedre hold.
comepaio 20:07          
Dælme også en hård start mod 2 superliga nedrykkere, og nok også rækkens 2 bedste mandskaber. Kom igen Skive..!!
Raakilde 20:47          
Skive rykker ned
comepaio 21:34          
@Raakilde

Der er spillet 180 minutter af sæsonen, så i teorien kan de stadig nå at redde sig ;-)
nielsc 23:05          
Sikke noget vrøvl at skrive Skive rykker ned. De spillede faktisk en god kamp i Silkeborg i aften, som jeg selv overværede, de kommer til at volde mange hold besvær. De fik også lullet SIF i søvn tempomæssigt og først i 2. halvleg fik hjemmeholdet løftet sig. At tabe til EfB og SIF i de to første kampe er vel ikke, så man skal kalde Skive for en nedrykker - på ingen måde.
dkd 11:38          
Jeg er enig. Skive er for gode til at rykke ned. De har en rigtig fin defensiv, men fik ikke meget ud af det offensivt.
Silkeborg fik en fuldt fortjent sejr, og jeg synes at vi spillede rigtig godt, og Mattsson - dælme godt han er tilbage nu hvor MEM er blevet solgt.
Holten scorer et fint mål, men ellers synes jeg godt nok han får for lidt ud af det. Kunne godt tænke mig at se Lind i stedet for - Abu Ali og Holten ligner hinanden for meget.
Og Nambishi - hvorfor dælen bliver han ved med at få spilletid. Vi har så mange gode spillere, og har slet ikke brug for en defensiv kraftkarl, som stopper spillet hele tiden og mister den lige så tit. Der skal godt nok meget til før han bliver min yndlingsspiller..
Tirsdag 29. september