Luk

SIF-midt ærgrer sig: Svært at nedbryde AGF

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AGF 0-2
Superligaen Grundspil
71' 0-1 Yann Aurel Bisseck
73' 0-2 Mikael Anderson

AGF er et svært hold at nedbryde. Det måtte Silkeborgs Andreas Oggesen erkende efter mandagens 0-2-nederlag til århusianerne. 

På to hurtige scoringer i anden halvlev sikrede AGF sig fuldt udbytte af mandagens besøg hos Silkeborg, der ikke lykkedes med at komme på tavlen.

Det ærgrer selvsagt hjemmeholdets Andreas Oggesen, der måtte erkende, at han og holdkammeraterne ikke fandt nøglen til århusianernes defensiv.

- Det blev en låst affære med få chancer, og vi var meget på bolden uden at skabe det helt store. Det synes jeg heller ikke, at AGF gør, men så scorede de to irriterende mål på standardsituationer. Det ligner i lang tid en 0-0 kamp, men så er det oftest standardsituationer eller fejl, der afgør en fodboldkamp.

- Vi spiller lidt for låst og lidt for langsomt. De står godt på banen, og det er svært at nedbryde dem. Vi spiller måske lidt for tilbageholdende og lidt for meget til siden og bagud. Det er vi selvfølgelig skuffede over, og det er også noget, vi vil forsøge at ændre til næste kamp, siger Oggesen til klubbens hjemmeside.

Yann Bisseck og Mikael Anderson tegnede sig for kampens to mål.


Af Andreas Roesen
Mandag 25. oktober