Luk

SIF-midt efter SE: Viste vi kan uden Mattsson

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Silkeborg - SønderjyskE 0-0
Superligaen Grundspil

Silkeborgs Anders Klynge føler, at holdet fik vist, at de godt kan spille uden Magnus Mattsson, der blev solgt denne sommer til hollandske Nijmegen.

Silkeborg var mandag aften tilbage i 3F Superligaen, hvor de lagde fra land ved at møde SønderjyskE i en kamp, der endte uden hverken vindere eller mål.

Nicklas Helenius og Magnus Mattsson var to af de store profiler i oprykningssæsonen, men begge var fraværende med henholdsvis skade og et klubskifte til hollandske Nijmegen. 

Det synes Anders Klynge, at han og holdkammeraterne slap fint fra. 

- Jeg synes, vi spillede rigtigt godt derinde alle os, der var på banen. Mattsson har haft stor betydning sidste år. Jeg synes, vi så, at vi godt kan spille uden, men vi mangler bare det sidste for at lave målet.

Det giver også den 20-årige midtbanespiller tro på, at overlevelsen nok skal sikres. 

- Det er helt sikkert den friskhed og det spil, vi kan levere. Det er jeg sikker på, at der er mange hold, der kommer til at have det svært ved. Når vi rammer vores niveau, så kan vi sagtens være med heroppe, og det er også derfor, vi nok skal blive, fortæller Anders Klynge.

Dominerede på bolden, men manglede den sidste skarphed

0-0-kampen mod SønderjyskE kunne sågar også være endt med tre point, føler Anders Klynge. 

- Lige nu er man lidt ærgerlig, fordi jeg synes, vi spillede en god kamp. Kigger man på det, så var det nok lige på chancerne, men vi var bedst med bolden i løbet af kampen. Lidt ærgerlig følelse man står med lige nu.

- Jeg synes i store perioder af kampen, spiller vi rigtigt godt. Når vi nærmer os feltet, så får vi ikke lavet chancerne alt for store. Jeg synes, vi spillede en virkelig god kamp, og på den måde dominerede vi på bolden.

- Vi manglede lige den sidste aflevering i afslutningsspillet. Alt andet gjorde vi rigtigt godt, men vi manglede lige den sidste skarphed. 

Næste opgave for Silkeborg er søndag på udebane mod FC København.


Af Andreas Roesen
Mandag 26. juli