Luk

SIF om ombejlet Alves: Forhandler med én klub

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - Silkeborg
1. division (06/12)
Oddset 4,60 4,10 1,67
bet365 4,20 4,00 1,70

Frederik Alves Ibsen har tiltrukket sig stor interesse, men Silkeborg-direktør Kent Madsen slår fast, at der kun forhandles med en enkelt interesseret klub.

Silkeborg meddelte den 10. oktober, at klubben forhandler om et salg af Frederik Alves Ibsen, men her 12 dage senere er der ikke meldt nyt ud om U21-landsholdsspilleren.

Klubbens administrerende direktør erkender, at det har taget længere tid end i andre tilfælde, men han regner stadig med, at det ender med et salg.

- Der er et forhandlingsforløb, og det er endnu ikke afklaret, om det salg bliver effektueret. Vi vurderer, det er sandsynligt, men det er jo sådan i al forretning og især i fodbold, at før det er endeligt på plads, så er det ikke på plads.

- For nuværende er det ikke på plads, og om det kommer det, må vi vente og se. Det er ikke jo ikke kun et spørgsmål om to klubber, der skal være enige. Der er jo også en spiller og en klub, der skal være enige.

- Det er da rigtigt, at der sædvanligvis ikke plejer at gå så lang tid, som der er gået her, men som jeg fornemmer det, kan det sagtens gå en uges tid endnu, før der er en afklaring, siger Kent Madsen til bold.dk.

- Når vi valgte at melde tidligt ud, var det, fordi vi havde en fornemmelse af, at en handel kunne ske, og så troede vi ikke på, at det kunne holdes fortroligt, og det fik vi jo ret i. Det slap ud, at der foregik nok, og så er vi jo børsnoteret, hvilket godt kan gøre det lidt bøvlet at være fodboldklub.

Stor interesse, men kun forhandlinger med én klub

bold.dk erfarede efter Silkeborgs udmelding, at det er Premier League-klubben West Ham, der forhandles med, mens B.T. onsdag skrev, at et salg trækker ud, fordi klubber som Leeds, Rostov og Dinamo Zagreb også vil have Alves.

Kent Madsen bekræfter, at der har været stor interesse, men direktøren fastslår, at der ikke er forhandlinger med flere klubber.

- Vi har alene forhandlinger med én klub, men det er rigtigt, at der har været ganske meget interesse fra flere forskellige sider, som har været mere eller mindre konkret. 

- Vi kan godt forstå, at der er stor interesse, for Alves er allerede nu en dygtig spiller, men det helt særlige ved ham er, at han har alle værktøjerne til at blive en fantastisk dygtig spiller, siger Kent Madsen og tilføjer:

- Jeg tror, der er mange, som ligesom os ser et rigtig stort potentiale, og hvis jeg skal være ærlig, vil jeg faktisk allerhelst, at han blev i Silkeborg. Vi kan helt klart bruge ham til at komme tilbage i Superligaen, og vi tror, at han hos os kan udvikle sig yderligere.

- Skulle det her mod vores forventning ende med ikke at blive til et salg, så kan vi fint leve med det, siger Kent Madsen.

Hvorfor sælger I ham, hvis du helst vil beholde ham? Er det nødvendigt i forhold til økonomien?

- Nej, vi er overhovedet ikke tvunget til at sælge, men vi har haft en aftale med spilleren om, at hvis der kom den rigtige mulighed til en acceptabel økonomi for os, så ville vi se konstruktivt på det. 

- Det er den aftale, vi har levet op til i denne sammenhæng, siger Kent Madsen til bold.dk.

Silkeborg opjusterede forventningerne til årets resultat med ti millioner kroner, da klubben oplyste om forhandlingerne.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november