Luk

SIF om selvtræning: Marginaler kan afgøre det

| 3F Superliga | 6 kommentarer
SIF om selvtræning: Marginaler kan afgøre det
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Administrerende direktør i Silkeborg, Kent Madsen, mener, at spillernes form kan være afgørende for holdets overlevelse. Derfor selvtræner spillerne stadig. 

Silkeborg er en af de klubber, hvor spillerne stadig træner selv. Mange danske klubber har ellers sendt deres spillerne hjem uden arbejdspligt for at få en del af statens lønkompenstation-pakke i forbindelse med coronavirus.

Det er der en bestemt grund til. Klubben er lige nu placeret i bunden af 3F Superligaen, og her kan få procenter være med at afgøre deres skæbne. 

Derfor er spillernes form vigtigere end det økonomiske for klubben. Det siger administrerende direktør Kent Madsen til tipsbladet.dk.

- Vi vil gerne have en løbende styring på og dialog med spillerne om, hvordan der trænes - selvsagt inden for de retningslinjer, som er kommet fra myndighederne. Vi vurderede selvfølgelig også, om vi skulle tage den økonomiske besparelse, der lå i at sende spillerne hjem. 

- Men vi er i en situation, hvor vi skal hive alle marginaler ud af spillertruppen, hvis vi skal lykkes med at klare frisag, så det var for satset, siger han.

Spillerne træner nu videre ud fra individuelle træningsplaner, som Silkeborg har udstedt. 

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Anders Jensen

6 kommentarer

Ole Fritsen 20:34          
Jeg kan godt lide det.. En klub der går all in trods svære odds.. fedt Silkeborg.
cf srednar 20:41          
Jeg er tværtimod ikke imponeret.
De har økonomiske muskler til, at kunne have forbedret de svære odds.
Men ville åbenbart heller holde på muldet og gamble om nedrykning.
SotD 21:06          
Enig... Man havde nok ikke forventet at være SÅ ringe, når alt kom til alt. Man rykkede immervæk op foran Lyngby, og man "plejer" nok at være på niveau med eksempelvis Hobro og Horsens - ligesom Esbjerg jo heller ikke har vist sig prangende. Så mon ikke man har "gamblet" med den tro at truppen var tilstrækkelig (tæt på) til at man kunne kæmpe sig igennem?

Og så var udfordringen jo, at man først for alvor begyndte at lede efter man havde tabt de tre første kampe kæmpe stort hvor vi som interessant klub for spillerne næppe var så aktuel.
Ole Fritsen 22:05          
@cf srednar nu er det jo desværre ikke altid nok at have økonomiske muskler, hvis du ligger uhjælpelig i bunden af tabellen. Jeg tror du undervurderer dette faktum en anelse. Jeg synes da det er forfriskende at man ikke bare ligger dig ned.
BolbroBoldklubVedFøtex 22:06          
Man kan kun tage hatten af for SIF. Det er nemlig de helt små marginaler der afgør tingene tilsidst. Og selv om ledelsen og den sportslige sektor mente de havde en trup, der med et par indkøb kunne klare sig i superligaen. Har de været ærlige nok og åbent sagt at de tog fejl. Men de prøver stadig, og trods den ene ringe indsats efter den anden har de fået løftet det en smule. De har ikke givet op endnu. Nu kommer al den virus forvirring ind og vi ved ikke hvordan det ender. Men hvis det ender med den formodede nedrykning. Må ledelsen handle og få oven i en forstærket trup tage Michael Hansen ind igen. Kent Nielsen Peder Knudsen og ungdoms træneren Jesper Stucker må ud, Scoutning afdelingen er ikke existerende, en super liga klub uden en Scout ???? Eller analyse afdeling ??? Men som Ærke OBer syntes jeg de har den rigtige indstilling når de siger at de gør alt for ikke at rykke ned. De havde fortjent mere end 1—1 på Odense Stadion, de løb og kæmpede os totalt over ende tilsidst, Kent Nielsen har 100 % været til live kampe med OB og set hvor vi halter afsted de sidste 20 min, og der var de så tæt på at slå os.

Men i OB maler spillerne stakitter og passer børn, er der slet ingen der kan se alvoren ? En lille bundklub fra Jylland klemt inde mellem stærke konkurrenter gør alt for at udgå nedrykning, trods det ser meget svært ud. Men OB, spillere maler stakitter og har slet ikke set alvoren komme. Vi er mange på tribunen bag målet der blev glade da Michael Hemmingsen blev sportsdirektør Han er OBer og tidligere spiller. Nu venter vi bare på han går ned og vækker dem op på træner kontoret, og forklarer dem hvad OB er og altid har været. En klub man var stolt af fordi vi viste at de kæmpede for trøjen. Få ryddet op Hemmingsen, få en rigtig fysisk træner ind og bed de trænere om at tage sig af spillerne så vi vender alle sten og kæmper for de små marginaler. I alt for lang tid har både spillere og stab kunne gøre hvad de ville uden det fik konsekvenser. Træneren sidder på Facebook og drikker rødvin med vennerne lørdag aften inden den famøse indsats mod Silkeborg !!!!!!!! Hemmingsen du er vores håb, vi er mange på tribunen der knokler hele ugen, står på stilladset kl 7 i frost grader og vores lyspunkt er OB kampe og jeg har personligt set samtlige OB kampe i Danmark, siden 1976 men aldrig set så sløvt og og uengageret hold, som det vi har nu. Fysisk kanon form, god hård aggressiv angrebs fodbold. Men det kan ikke lade sig gøre når den selv profilerende Janus Blond er tilknytte vores drenge. Hemmingsen. Kom nu. Se på en lille klub som Silkeborg. De kæmper for de små marginaler . Det er nu du skal vise hvad du er lavet af. Vi er mange stribede der regner med dig. Vi ved der er meget du skal klare, scouting af nye spillere og få sat et system op, der finder rigtige spillere, ny fysisk træner og vække trænerne. Men vi bag målet er der. Og de får os aldrig væk. Vi er nemlig rigtige OBerer og lever og dør for vores fantastiske stribede trøje.
Cta 22:49          
Mon ikke mange af de andre klubber har skjulte krav og træningsplaner til deres spiller? Det tænker jeg helt sikkert men lige som best seller og ligende firmaer kan de ikke sige nej tii den økonomiske håndsrækning i denne situation.. nægter at tro alle er sendt hjem og kan spise kage og flødeboller som de har lyst
Fredag 3. april