Luk

SIF opjusterer: Stort millionoverskud i vente

| 1. Division | 18 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - HB Køge
1. division (07/03)
Oddset 1,60 4,20 5,10
bet365 1,60 4,20 5,00

Silkeborg har opjusteret forventningerne til årets resultat for 2020, så forventningen nu er på mellem 22 og 24 millioner kroner før skat.

2020 har været et dårligt år for de fleste fodboldklubbers økonomi, men i Silkeborg er der flotte sorte tal på bundlinjen.

Torsdag har den midtjyske 1. divisionsklub opjusteret forventningerne til regnskabsåret 2020, så der nu forventes et positivt resultat på mellem 22 og 24 millioner kroner før skat.

Tidligere var forventningen et sted mellem 15 og 20 millioner kroner i overskud.

Opjusteringen skyldes blandt andet afklaring af en række hjælpepakker fra staten i forbindelse med corona-situationen, men der er fortsat en usikkerhed, da ikke alle kompensationsansøgninger er færdigbehandlede af Erhvervsstyrelsen, skriver Silkeborg i en fondsbørsmeddelelse.

Silkeborg ligger på en øjeblikkelig tredjeplads i 1. division med syv point op til førerholdene fra Viborg og Esbjerg.


Af Martin Schmidt

18 kommentarer

Midtjyde 15:23          
Imponerende

Respekt
bruger 151464 15:27          
Virkelig godt gået SIF.....
hvada 15:30          
Har de brug for hjælpepakker, når de laver overskud? Ikke specielt god stil/moral.
Aristoteles 15:41          
Har de brug for hjælpepakker, når de laver overskud? Ikke specielt god stil/moral.
Det var alligevel dagens bedste grin indtil videre. :-) Tak.

Men for at svare på spørgsmålet - så ja. De har brug for de penge - lige såvel som mange andre fodboldklubber har brug for dem - eller andre erhverv (med overskud) har brug for dem.
I det mindste har SIF ikke lavet snyd med hjælpepakkerne, som andre har gjort - f.eks. AGF, som lavede en klassisk Århushistorie sidste år. Det var nu også et godt grin dengang. :-) Men blev de nogensinde straffet for det? Det må man da håbe - mener bare ikke der har været noget fremme om netop dette. Nå - lidt off-topic. Sorry.

Tillykke til SIF med det flotte resultat. Så mangler vi bare at se lignende resultater på fodboldbanen...
Sønderborg1864 15:41          
@hvada

Kan være de har haft problemer med likviditeten i starten / midten af 2020 og derfor søgt midler for ikke at afskedige medarbejdere. Men senere på året modtaget betaling for transfers. Jeg ved det ikke, men bare et gæt.

Andre klubber har gjort det samme. Eksempelvis, FCK har også fået støtte, samtidigt med at de købte dyre spillere ind. Er det god stil/moral ?... bare et eksempel, hver sin smag/stil

Men lad os ikke starte den diskussion igen, men nøjes med at glæde os over klubber med sorte tal på bundlinien :-)
Aristoteles 15:45          
Jeg synes nu ikke det handler om hverken god stil eller moral - men om man er berettiget til det eller ej (altså ifølge lovgivningen). Og både FCK, SIF og mange andre, som har hjemsendt medarbejdere, har muligheden for at søge efter kompensation. Såfremt man ikke arbejdede hjemmefra (host host AGF...).
hvada 16:14          
Der er flere virksomheder der modtog hjælpepakker, men som har valgt at tilbagebetale dem, da det viste sig, at de kunne klare sig igennem uden. Bestseller, Royal Unibrew, Matas og Grundfos for at nævne nogle.
https://finans.dk/erhverv/ECE12580273/erhvervslivet-har-betalt-400-mio-kr-fra-hjaelpepakkerne-tilbage-til-staten/?ctxref=ext

Virksomhederne havde ret til pengene og behøvede ikke at tilbagebetale, men det valgte de at gøre. DET har jeg kæmpe respekt for, da jeg tror(troede) at hjælpepakker er/var til dem der virkelig havde brug for dem, og ikke til yderligere overskud hos virksomheder der ellers har klaret sig fortrinligt på egen hånd gennem corona.
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts