LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SIF-profil før Hobro: Vi er ikke begravet endnu

| Superligaen | 0 kommentarer
SIF-profil før Hobro: Vi er ikke begravet endnu
Foto: Getty Images

Infoboks

Lyngby - Silkeborg
NordicBet Liga (20/03)
bet365 2,80 3,40 2,25
NordicBet 2,85 3,50 2,32
Oddset 2,75 3,45 2,45

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Silkeborgs Simon Jakobsen medgiver, at der skal sejre på bordet i de kommende to kampe mod Hobro, men melder om selvtillid og optimisme i truppen efter succesen i pokalen.

Silkeborg har hårdt brug for en sejr, når de mandag aften skal en tur forbi Hobro i nedrykningsspillets pulje 1.

Inden opgøret har Silkeborg syv point op til netop Hobro, og forsvarsgeneral Simon Jakobsen er da også klar over kampens vigtighed.

- Vi begynder jo at nå dertil, hvor vi skal vinde. Vi kan stadigvæk leve med en uafgjort, men vi skal snart til at have nogle sejre, hvis vi ikke skal spille de rigtig trælse nedrykningskampe, siger Jakobsen til bold.dk.

- Vi skal have to sejre mod Hobro, og så er det hele åbent igen. Det er i min verden ikke helt urealistisk, at vi vinder to gange over dem, og så er det jo pludselig kun et point, vi skal hente på dem.

- Selvfølgelig kan vi ikke selv afgøre det, men jeg har en tro på, at det kan lade sig gøre. Vi er helt med på, at AGF og Hobro er i den bedste position, men vi har bestemt ikke begravet os selv endnu.

Silkeborg er uden sejr i de seneste seks kampe i Superligaen, men er til gengæld i semifinalen i pokalturneringen. Og netop selvtilliden fra sidstnævnte skal overføres til Superligaen, fastslår Jakobsen.

- Der er rigtig mange ting, der er gået imod os på det seneste. Vi har både været uheldige og i for mange situationer har vi ikke været dygtige nok.

- Vi kæmper i øjeblikket med at få vendt en dårlig stime til en god én. Selvfølgelig får vi en sejr igen på et tidspunkt, men vores dårlige stime har været lidt for lang til vores smag.

- Der er stadig rigtig fin gejst i truppen, og det har givet et rigtig godt boost til selvtilliden at komme i pokalsemifinalen. Vi har masser af glæde og optimisme i truppen, selvom vi har været igennem en hård periode, og vi er klar til at sætte pres på Hobro, siger Jakobsen.

Opgøret mellem Hobro og Silkeborg fløjtes i gang klokken 19.00.

sara@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 19. marts