Luk

SIF-profil før topbrag: Vi er de bedste i rækken

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Silkeborg IF er det bedste hold i 1. division, når holdet rammer dagen, mener offensivspiller Marc Rochester.

Silkeborg IF er godt kørende i 1. division, hvor klubben lige nu ligger på førstepladsen foran Viborg FF og Næstved Boldklub.

Og det er slet ikke tilfældigt, mener offensivspiller Marc Rochester.

- Vi synes selv, at vi er det stærkeste hold i rækken, når vi rammer dagen, siger Rochester til bold.dk.

- Det skal vi så sørge for at vise i resten af sæsonen. Nu er vi på førstepladsen, men der er stadig meget at arbejde med, hvis vi skal holde fat i den. Hvis vi er gode nok, lykkes det, siger Rochester.

Næstved venter
Silkeborg kan tage et skridt mere mod den direkte oprykningsplads ved at slå et andet tophold, Næstved Boldklub, torsdag aften.

- Det er en kamp vi vil vinde, for så ser det rigtig godt ud i forhold til førstepladsen. Vi er tændte, og vi er klar. Det er en vaskeægte topkamp, siger Rochester, som erkender, at en topkamp er noget specielt.

- Selvfølgelig er det i bund og grund en kamp som alle andre, men man kan godt mærke, at man er lidt ekstra tændt, siger Rochester.

- Vi har ladet op, som vi plejer. Vi har haft meget fokus på os selv, men vi ved også, at Næstved er gode, og at det bliver en svær opgave, selvom det er på hjemmebane.

- Næstved er et hold, der er rigtig dygtigt til at stå i to fire-kæder. Vi havde det svært med det sidst, og de var gode til at ødelægge det for os. Derudover er de dygtige på dødbolde og omstillinger, så det skal vi være opmærksomme på, siger han.

God opstart har løftet niveauet
Marc Rochester holder dog fast i, at Silkeborgs egne kvaliteter skal være nok mod Næstved. Det har det været i de fleste kampe i foråret.

- Vi har været dygtige til at udnytte chancer. Vi har været effektive og har fundet en god tro på tingene. 

- Vi havde en rigtig god opstart, hvor vi trænede hårdt og spillede gode træningskampe, og det har vi overført til turneringskampene, hvor vi i høj grad formår at spille på den måde, vi vil spille på, siger Marc Rochester.

Offensivspilleren fortæller desuden, at han er meget glad for cheftræner Michael Hansen, som siden sin ankomst i sommer har været meget klar i mælet om den spillestil, han vil se.

Silkeborg og Næstved mødes torsdag klokken 18.45.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

SteinBagger 08:13          
Enig, når vi er gode, er der ingen bedre
SotD 08:38          
Og når vi udtaler sådan, så taber vi :)

Nuij hvor er de næste to runder spændende. De kan virkelig definere rækken. Først SIF - Næstved, så Viborg - Næstved...

Hvis Næverne kan få 4 point ud af de to kampe (eller 6), så tror jeg de tager den direkte oprykning. Omvendt kan de være sat af i kampen om direkte oprykning hvis de kun får 1 eller 0...
kimTell 08:55          
Det ville vist være lidt spøjst, hvis et tophold ikke var bedst i rækken, når det "ramte dagen."

Faktisk et mysterie.
filthat 08:58          
Nuij hvor er de næste to runder spændende. De kan virkelig definere rækken. Først SIF - Næstved, så Viborg - Næstved...

Hvis Næverne kan få 4 point ud af de to kampe (eller 6), så tror jeg de tager den direkte oprykning. Omvendt kan de være sat af i kampen om direkte oprykning hvis de kun får 1 eller 0...


Jeg vil betegne det som lidt af et shock hvis Næstved får mere end 1 point med fra de to kampe. Men jeg er jo blevet overrasked tidligere af det hold. :)

Vi tabte temmelig klart i den første kamp i Silkeborg. Viborg er måske lidt mere til at tale med (i kraft af deres noget svingende præstationer) men vi taler altså stadig om et fuldtids prof hold på hjemmebane mod et amatør hold.
Toratora 10:25          
Det ville være et drømmescenarie at komme fire point foran Fodsportsforeningen inden deres kamp i weekenden. Så usikre som de er, tror jeg ikke de vil kunne leve op til presset.
TheXfmf 10:41          
Nu er det Thisted som Viborg møder denne weekend. Jeg vil blive meget overrasket hvis de ikke vinder lige netop den kamp.
Fields 10:48          
Toratora

Sidst, Viborg blev presset på førstepladsen, tog de til Lyngby og vandt 1-4.

Anyway, Silkeborg er favoritter til førstepladsen, som de vel også har været det hele sæsonen målt på budget. Jeg synes også, at Silkeborg er rækkens bedste hold, men det siger ikke mere, end at selv et moderat succesfuldt Viborg-hold havde lagt sig næsten mutters alene i spidsen af divisionen. Alle klubberne fucker up og spiller ustabilt, men måske Silkeborg begynder at få den afgørende medvind - 2 overtidsscoringer i Roskilde i weekenden tyder på det.

Spændende måneder i vente.
Fredag 14. august