Luk

SIF smed 2-0 og brændte straffe i overtiden

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Silkeborg var foran 2-0 ved pausen, men måtte nøjes med 2-2 mod FC Nordsjælland. Ronnie Schwartz brændte straffespark i overtiden.

Silkeborg havde stadig sit første point til gode, da oprykkerne søndag var en tur forbi Right To Dream Park, hvor FC Nordsjælland ventede.

Silkeborg måtte undvære Dennis Flinta og havde i stedet Simon Jakobsen med fra start, mens FC Nordsjælland havde foretrukket Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus fra start.

FC Nordsjælland startede bedst, men Silkeborg noterede sig kampens første store chance efter blot ti minutter. Ronnie Schwartz bankede et udmærket forsøg på stolpen.

Farum-klubben dominerede herefter stort, hvad angik boldbesiddelse, men det kneb med at spille sig frem til de helt store chancer.

Det havde Silkeborg imidlertid ikke problemer med. Efter en halv time scorede Shokdran Maholli til 1-0, da han fuldendte en glimrende omstilling, og så var gæsterne foran 1-0.

Bare en håndfuld minutter senere øgede Mads Kaalund så til 2-0, og det var efter et flot oplæg af Maholli, der lobbede den ind til Kaalund.

Selvsamme Maholli kunne have scoret til 3-0 inden pausen, men FCN-keeper Nicolai Larsen blev den store i en friløber. Derfor stod det 2-0 til Silkeborg ved pausen – oprykkernes første føring i sæsonen.

FC Nordsjælland fik hurtigt bragt spænding tilbage i opgøret, for med blot et par minutter spillet dukkede Mohammed Kudus op i feltet og sparkede kuglen ind til 2-1 efter oplæg af Clinton Antwi.

Målet tændte for alvor op under FC Nordsjælland, og Kudus fik en god mulighed kort efter, men hans afslutning gik et stykke over mål.

Kampen udviklede sig til en åben slagudveksling, hvor Silkeborg især var giftige på omstillinger, mens FC Nordsjælland byggede tålmodigt op – af og til for omstændigt.

Anders Hagelskjær tvang Nicolai Larsen til en redning med 20 minutter igen på hans frisparksforsøg på kanten af feltet, inden Abu Francis ramte overliggeren kort efter.

Med godt ti minutter igen lykkedes det så FCN at få udbytte af overtaget, og det var Abu Francis, der forløste hjemmeholdet. Magnus Kofod smed et indlæg i feltet fra baglinjen, og i to omgange satte Francis kuglen ind til 2-2.

FCN satte trumf på mod slutningen, og Magnus Kofod var uhyre tæt på at score med syv minutter igen, men hans flugter tæt under mål gik snert forbi stolpen – en stor chance til FCN ellers.

FC Nordsjælland pressede højt, og Silkeborg var tvunget langt tilbage, men dybt inde i overtiden fik gæsterne tilkendt straffespark.

Kian Hansen nedlagde ifølge dommeren en fremadstormende Marc Rochester og modtog marchordre.

Ronnie Schwartz tog ansvaret på sine skuldre, men ramte stolpen, og dermed endte det hele 2-2.


Af Sara Margren

31 kommentarer

ThePantsParty 13:53          
ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kappeleinz 13:54          
det er bare ikke godt nok plaffee....
SotD 13:54          
Kæmpe-idioter hele bundet!
Martinovic 13:55          
Silkeborg var farlige på omstillinger og kunne have lavet et par mål mere. Det samme kunne FCN også i den anden ende.

2-2 er ikke noget at sige til.
JG-FCN 13:55          
Kæft en åndssvag dom til sidst, direkte rødt og straffespark for hvad der tydeligt er et hændeligt uheld? Kom nu dommerstand.

Det sagt så er det godt nok en pinlig indsats. Heldigvis tog FCNs træner sig sammen og skiftede Francis ind og reddede lidt af værdigheden. Det lugter af nedrykningsspil desværre.

Overrasket over hvor langsomme FCNs forsvarer er. De har hverken fysik eller fart...
Slettet(112218201709) 13:55          
Jeg har i lang tid været træt af det navn "Plaffeministeren". Det ændrede dagens kamp ikke på.

Hold nu op - det er den slags, der koster nedrykning. 3 point til Silkeborg kunne have vendt skuden..
Beezzz 13:55          
Odds 10 på Silkeborg... Ffs!


Straffesparket er godt nok, men Kian Hansen bør da kun få gult.
Mandag 21. september
Søndag 20. september