Luk

SIF spiller trods ni smittede: Ser mærkeligt ud

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF
1. division (13/02)
Oddset 1,62 3,85 4,60

Vendsyssel-træner Lasse Stensgaard medgiver, at det ser lidt mærkeligt ud, at Silkeborg skal spille kamp med ni corona-smittede omkring holdet, men han er ikke nervøs over situationen.

Silkeborg har i alt ni smittede med coronavirus, men søndagens 1. divisionskamp mod Vendsyssel afvikles som planlagt.

Vendsyssel-træner Lasse Stensgaard medgiver, at det er en spøjs situation, men han er ikke nervøs for, at han eller spillerne bliver smittet.

Det siger han til Nordjyske.

- Som sådan føler vi os ikke utrygge, men jeg synes, at det er ser lidt mærkeligt ud, når man ser på det i forhold til resten af samfundet, hvor der er mange, der må arbejde hjemmefra og så videre, siger Stensgaard til Nordjyske.

- Men vores team manager har talt med Divisionsforeningen, som siger, at der ikke er nogen evidens for, at der kan smittes under kampene, og de er overbevist om, at deres protokoller er tilstrækkelige. Så det tager vi til efterretning.

De smittede er syv spillere og cheftræner Kent Nielsen samt en holdleder.


Af Sara Margren

7 kommentarer

NelleIF 09:16          
Til Divisionsforeningen: brug nu jeres sunde fornuft og aflys den kampe omgående!
badass 09:29          
NelleIF: Siger SIF fanen. Der var regler inden som man vedtog, for at få fodbolden igang igen. Så kan man jo ikke ændre den, første gang det giver problemer. Så kan turneringsplanlægningen jo ende i kaos.
NelleIF 09:35          
badass: rigtigt jeg er SIF fan. Det er jo aldrig for sent at bruge sin sunde fornuft, når det er indlysende tåbeligt at gennemføre kampen. Der vil være potentielle smittebærere på banen. Vendsyssel må helt sikkert tænke sit lige nu. Samfundet har indført vidtgående restriktioner i mange sektorer. Corona-udviklingen går stærkt desværre. Derfor giver det ikke mening at holde fast i en forkert beslutning om at gennemføre sådanne kampe. Det er helt urimeligt.
bruger 150699 09:50          
De 7 spillere er det startere eller reserver?
Womble 09:58          
Jeg er ikke Silkeborg fan, faktisk holder jeg med en af konkurrenterne, men jeg giver da NelleIF ret. Det giver ingen mening at spille denne kamp med så mange potentielle smittebærere. Bliver Vendsyssel også ramt, så kan det jo sprede sig til alle divisionens hold ret hurtigt, og så står vi overfor en aflysning, eller en forkortelse af sæsonen, og det ville være utroligt trist.
Bruger1711823 10:04          
Enig. Aflys kampen. 3 points til Vendsyssel. Bum.
Allimica 10:43          
Bruger 150699: de 4 er faste startere, 2 fra bænken + reserve målmanden.
Mandag 18. januar