Luk

SIF-stopper før topkamp: Vil revanchere os

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - FC Fredericia
1. division (12/02)
Oddset 1,85 3,80 3,90

Silkeborgs midtstopper Anders Hagelskjær melder om højt humor i truppen forud for braget mod Viborg, hvor silkeborgenserne vil ud og revanchere weekendens pointtab.

Silkeborg tørner torsdag aften sammen med Viborg i et vaskeægte topbrag i 1. division mellem rækkens nummer et og to.

Silkeborgs forsvarsspiller Anders Hagelskjær har en fin fornemmelse forud for opgøret, hvor pointtabet mod FC Helsingør fra weekenden skal revancheres.

- Fornemmelsen er god. Der er godt humør i truppen, og det er dejligt at se ovenpå kampen mod Helsingør, hvor vi følte at vi skulle have haft alle tre point, siger Anders Hagelskjær til klubbens hjemmeside.

- Der er ingen tvivl om, at vi er top motiverede og glæder os til at komme ud og revanchere os efter at vi ikke fik tre point i weekenden. Folk glæder sig.

Silkeborg er ubesejret i fire kampe, og den stime giver selvtillid trods svingende spil, mener Hagelskjær.

- Det er længe siden, vi har tabt, og det kan vi selvfølgelig tage med. Ellers har vi spillet lidt blandede kampe på det seneste.

- Vi spiller jo ikke supergodt mod Helsingør eller mod HB Køge for den sags skyld, men vi får point med på vejen, og i morgen ved vi, hvad der skal til. Ingen tvivl om at resultatet i morgen kommer til at afhænge af, hvem der er skarpest og mest kynisk.

Silkeborg tabte senest den 22. oktober, hvor det blev til et 1-2-nederlag hjemme mod Viborg.


Af Sara Margren
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar