Luk

SIF-træner afviser sejrspres og fyringstrussel

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Kent Nielsen føler sig hverken fyringstruet eller tvunget til sejr i næste kamp mod Lyngby.

Det kører slet ikke for Silkeborg efter oprykningen til 3F Superligaen, men selv om holdet endnu ikke har vundet efter ni spillerunder, tager cheftræner Kent Nielsen situationen med ophøjet ro.

Mandag tabte holdet 0-3 hjemme mod OB, og man står foran et svært kampprogram den kommende tid.

I næste runde kommer Lyngby på besøg, men derefter hedder menuen FC København, FC Midtjylland og AGF i nævnte rækkefølge.

Derfor kunne Lyngby-kampen ligne den klart bedste mulighed for endelig at få en sejr og ikke ende med at blive hægtet af i bunden. Men sådan ser Kent Nielsen det ikke.

- Vi er ikke pisket til at vinde - ikke hvis vi taber til Lyngby og vinder resten (af kampene, red.), siger han.

Trods det svære kampprogram og den sløje form maler træneren ikke fanden på væggen.

- Vi tænker ikke i sandsynligheder - vi tænker i, hvordan vi skal vinde den næste kamp, siger han.

Ni kampe i streg uden sejr og en sidsteplads i rækken afstedkommer ofte fyringsrygter. Dem tænker Kent Nielsen dog ikke på.

- Det er jeg blevet for gammel til. Det er et vilkår, når vi sætter os i det varme sæde, siger han.

Silkeborg-træneren er dog opmærksom på situationen i Superligaen, hvor man mandag så Esbjerg fyre sidste sæsons bronzetræner John Lammers.

- Lunten er blevet kortere og kortere generelt i Superliga-klubber, men det er ikke noget, som jeg tænker over, siger han.

/ritzau/


Af Daniel Laursen

7 kommentarer

MR. Buur 23:23          
Det bliver svært for "Gamle" Nielsen af få samling på Silkeborg, modsat andre hold i bunden af SL så kan Silkeborg dog score mål, men ens der primært skal arbejdes med at lukke hullet i den anden ende og det burde Nielsen være manden til at gøre.

IMO så vil Silkeborg skyde sig selv i foden hvis de igen skifter træner, men det kommer helt an på hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
nixcha 23:41          
Kent N er egentlig en meget sympatisk old school guy, men som OB-fan savner jeg ham på ingen måde. Det var en ørkenvandring under Kent i Odense, og man blev så træt af hans evindelige skrigeri af spillerne under kampene. Til træninger manglede der inspiration og noget energi og nerve. Spillerne har det lidt mindre hyggeligt til træning nu under Michelsen, og det er fint; der skal noget tænding på for at præstere.

Det er en svær balance at ramme mht spændingsniveau, men det er bare som om Kent ligger en kende for langt til den tilbagelænede side.
ThePantsParty 02:01          
Ville også være håbløst at fyre Kent Nielsen efter hvad? 2-3 mdr? Han har jo intet at arbejde med, og selvom et par af hans opstillinger har været lidt lunken, så kan et dårligt hold ikke præstere bedre end det de gør. Jeg tror det er lidt lettere at bedømme ham når Massop og Mattson er tilbage da vi VIRKELIG mangler dem.
poh 04:01          
Håber truppen bakker træneren op. Han har overtaget ligaens ringeste trup med kort forberedelsestid. Men det ser tungt ud. Håber de smadrer Lyngby.
Skadedyret 04:19          
Silkeborg plejer jo nok at være dygtige til at svinge kniven overfor trænere. Det er bare svært at se, hvad det har givet dem på sigt.
Hvis man var ligeså skarpe på transfermarkedet, så var det sikkert slet ikke nødvendigt. Skræmmende ringe passivitet, når det gælder investeringer i fodbolddelen af forretningen. Anderledes mere effektive, når det gælder investeringer i ejendomme og projekter.
I mine øjne ligner SIF blot som et skalkeskjul for hovedforretningen. Godt for investorerne - skidt for byen
sørenob 12:22          
præcist så har Kent nogle spillere som han råbe negativt til. Ros er ikke en del af ordbogen.

Underligt nok, så skreg han ikke af KEP;AK og Katastrofen Jønne, men dem havde hans ven Jesper Hansen også hentet til en alt for høj løn i Aab.
EFBFE 14:38          
Jeg er fuldstændig enig med OB drengene, Mr. Nielsen kørte OB ned, uden spille glæde og ligende en flok skræmte dregne, det er det der ses i SIF. Forstå ikke har han Superliga niveau som træner.
Fredag 18. oktober