Luk

SIF-træner: Omverdenen peger fingre af os

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Silkeborg-backen Svenn Crone mener ikke, at der er stor chance for at overleve, som tingene er lige nu.

Søndag eftermiddag blev der føjet endnu et kapitel til Silkeborgs forfærdelige sæsonstart, da holdet på hjemmebane tabte med 2-3 til Lyngby.

Silkeborg var ellers foran med 2-1 ved pausen, men endte alligevel med at gå fra banen som taber efter en svag anden halvleg.

Tabellen i Superligaen er grim læsning for oprykkerne, som har tabt syv ud af ti kampe. Derudover er målene haglet ind, og efter kampen mod Lyngby har silkeborgenserne indkasseret hele 27 mål.

Til forskel har holdet med næstflest indkasserede mål, Lyngby, indkasseret 18.

Silkeborg har skrabet sølle tre point sammen, og det er skidt med tanke på, at tre hold rykker direkte ned i 1. division efter denne sæson.

Den dårlige sæsonstart har overrasket Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen.

- Jeg havde klart forventet og troet, at vi ville have haft flere point på nuværende tidspunkt.

Kent Nielsen tilkendegav efter nederlaget, at situationen er hård i øjeblikket.

- Vi ved godt, at hele omverdenen peger fingre af os spillere og trænere. Og det er helt fair, siger Kent Nielsen, som i kampen mod Lyngby blev den cheftræner, der har stået i spidsen for et superligahold flest gange i historien.

Ifølge cheftræneren skal han og trænerteamet forsøge at få spillerne til at finde overskuddet.

- Når man ikke har så meget overskud, så skal der ikke meget til, at det hele ryster lidt. Os i trænerteamet skal hjælpe spillerne med at finde overskuddet, siger Kent Nielsen.

Optimismen var dog ikke særlig stor hos Silkeborg-spilleren Svenn Crone efter søndagens nederlag.

- Lige nu er chancen for at overleve ikke særlig stor, i og med at vi kun har tre point, siger venstrebacken Svenn Crone.

Silkeborg møder FC København på udebane i næste spillerunde.

/ritzau/


Af Sajeev Shankar

10 kommentarer

ThePantsParty 18:16          
Jamen det er fint nok.

Hvad skal vi med det her? Og hvad så andre peger fingre af os?

Fokuser nu bare på at holde hovedet op, og kæmp for klubben.
NelleIF 18:58          
Dybest set er du kun et modsvar tilbage nu. Og det er en sejr i Parken uanset hvor urealistisk det lyder. Spørgsmålet er om KN får lov til at være træner til næste weekend. Ledelsen skyder jo altid på træneren først. MH står sikkert klar i kulissen hvis det skulle ske. Ved ikke om jeg skal le eller græde lige nu. Ledelsen i SIF fyrer jo nok ikke sig selv, selvom de er ansvarlige for de økonomiske dispositioner og ageren på transfermarkedet, særligt Stücker og Kent Madsen
poh 19:03          
Man får sgu lidt ondt af gode, gamle Kent. Det er jo et totalt håbløst projekt.
Han har fået en kort sommeropstart til at overtage en trup, der slet ikke har superligaklassen. Både Horsens, Lyngby og Hobro har jo væsentligt mere hår på brystet end SIF. Svenn Crone bliver bare ALDRIG en solid superligaspiller, og han er vel nærmest en af de erfarne. Mattson (har de stadig ham?), Okkels og Schwartz - de har lidt format på banen. Men ellers ser det sgu svært ud. Jeg synes jo Holten er en god dreng, og et spændende talent, men som "marquee signing" for en SL-oprykker, den er lidt stram.

Er det Flinta der skal redde dem så? Hmm...
Forstår faktisk ikke helt hvorfor Kent sagde ja til tjansen.
Forhammeren 19:11          
Hvis KN skal væk , og Michael Hansen have tøjlerne igen, bør det være i morgen. De to næste kampe er mod FCK og FCM og de er lidt gratis og vil give MH lidt tid inden kampe med mulig gevinst.
BoldenErRund8 21:48          
Kent Nielsen er ikke umiddelbart det største problem, manden har jo ikke fået stillet en Superligatrup til rådighed af Jesper Stüker og Kent Madsen, så det er mere de to der ødelægger det for klubben og fansene, end det er Kent Nielsen.
Mikesas 23:16          
Har Kent egentlig vundet noget som den nu længstsiddende SL træner?
dkd 08:51          
SIF har stadig Mattsson, som i sidste uge rev korsbåndet over, netop som han var tilbage efter en laaaaang skadespause. Stakkels dreng.
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober