LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SIF-træner: Schwartz har forandret os

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
SIF-træner: Schwartz har forandret os
Foto: Silkeborg IF

Infoboks

Silkeborg - Nykøbing FC
NordicBet Liga (25/05)
bet365 1,36 5,00 7,50
NordicBet 1,33 5,35 7,75
Oddset 1,35 5,30 7,65

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Ronnie Schwartz har gjort en forskel både målscoringsmæssigt og i presspillet fra første dag hos Silkeborg, fortæller cheftræner Michael Hansen.

Ronnie Schwartz har fået en god start på tilværelsen i Silkeborg, hvor angriberen i sine første tre kampe for klubben har bidraget med tre mål.

Silkeborg-træner Michael Hansen anerkender Schwartz' kvaliteter som målscorer, men han spiller også en vigtig rolle i presspillet og har gjort det fra dag ét, fortæller han.

- Han har selvtillid og er ærgærrig. Det er målene, vi lever af, så det må vi rose ham for. Men han gør det også rigtig fint som første mand i vores pres. Han fylder vores hold rigtig fint op og gør, at jeg synes vi ser fornuftige og gode ud i den del af spillet, siger Hansen til bold.dk.

- Det er ikke noget, man måske lægger mærke til udefra, for det er målene der tæller, og det er det også for mig, men han faktisk forandret os en ret stor del fra dag ét. 

29-årige Schwartz har skrevet under på en aftale til sommeren 2020 med Silkeborg.

nanna@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

4 kommentarer

SotD 08:50          
Hvis vi så kunne få en forsvarsspiller af samme kaliber, så havde vi jo rent faktisk et hold til midten af Superligaen. Indtil da må vi nøjes med at høre til i den øvre halvdel af 1. division.
DetermigTobias 14:25          
Du mener seriøst at Ronni S har en kaliber der svarer til midten af superligaen? Det er derfor han tager til Silkeborg? Hahah shit man!
SIF_Fan 15:33          
Jeg er helt enig i at vi mangler en forsvarsspiller af samme kaliber. Så er jeg slet ikke i tvivl om at vi rykker op og Ja. Sif hører til i midten af superligaen.
Og vi ville også ligge i toppen af Nordicbet ligaen,hvis ikke vi havde så dårligt et forsvar.
For ikke at nævne at det var også vores forsvar primært der var skyld i at vi rykkede ned. Nu gjorde jeg det så alligevel :-)
SotD 20:52          
Du mener seriøst at Ronni S har en kaliber der svarer til midten af superligaen? Det er derfor han tager til Silkeborg? Hahah shit man!
Ikke nødvendigvis, men det er vel ikke forkert at sige, at det eneste vi manglede for at være mindst midterhold i Superligaen sidste sæson var en nogenlunde hæderlig angriber, og en nogenlunde hæderlig centerforsvar.

Om Ronni Schwartz isoleret set er til top 8 i Superligaen vil jeg ikke kloge mig på, men som han spiller pt. for os er han den KLART bedste angriber vi har haft siden Nicklas Helenius, og med ham placerede vi os jo netop der. Altså midt i.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj