Luk

SIF-træner vil ikke pege fingre efter nederlag

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Selvom Silkeborg IF søndag tabte 2-1 til FC Midtjylland, så vil træner Kent Nielsen ikke pege fingre. Han mener, at det var holdets bedste kamp i indeværende sæson.

Silkeborg IF indkasserede søndag eftermiddag et 2-1-nederlag mod lokalrivalerne fra FC Midtjylland. Dermed er klubben fra søhøjlandet fortsat uden sejr efter 12 spillerunder.

Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen så dog en række lyspunkter i 2-1-nederlaget.

- Vi slås godt og som kollektiv kommer vi også i vejen for en del ting. Så alt i alt var det en positiv kamp her. Jeg synes også, at det var den bedste kamp vi har spillet. 

Særligt kollektivet blev fremhævet af Kent Nielsen efter kampen. Silkeborgs cheftræner ville således ikke pege fingre af sine spillere, men roste i stedet indsatsen på banen.

- Jeg kan ikke pege fingre af nogen, for jeg synes, det var en fin indsats. I forhold til budgettet og sådan noget synes jeg vi gjorde en fin indsats, udtalte Kent Nielsen efter kampen.

Silkeborg IF får igen mulighed for oprejsning i næste uges pokalkamp mod Fredericia,  og det er et opgør som Kent Nielsen glæder sig til.

- Vi er rigtig glade for den her kamp mod Fredericia, for vi vil meget gerne videre. Det er to jævnbyrdige hold, og det skal nok blive interessant.

 


Af Benjamin Alexander Helbo

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 13. oktober