Luk

Sikre Silkeborg fortsatte Koldings problemer

| 1. Division | 9 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Silkeborg 0-4
1. division
9' 0-1 Mads Kaalund
19' 0-2 Emil Holten
47' 0-3 Mathias Høgsholt
74' 0-4 Svenn Crone

Silkeborg IF vandt 4-0 over Kolding IF i 1. division. Kolding har dermed tabt de første fem kampe.

Kolding IF har tabt deres fire første kampe i 1. division, og onsdag gæstede Superliga-nedrykkerne Silkeborg dem.

Silkeborg gik ind til opgøret med et nederlag til FC Fredericia i banken, og de har seks point efter deres to første kampe.

Hjemmeholdet Kolding startede kampen med boldbesiddelsen, men det var Silkeborg, der først kom foran. 

Koldings forsvarer Daniel Thøgersen fejlede i opspillet og gav Mads Kaalund frit løb ned mod Kolding-målet. Kolding-keeper Frederik Ibsen stormede ud i Kaalund, og Kaalund reagerede ved at lobbe bolden flot i mål til 1-0 for Silkeborg efter otte minutter.

Ti minutter senere fordoblede Silkeborg deres føring, da Emil Holten blev spillet flot i gennem og lagde bolden ind til 2-0, som der stod helt frem til pausen.

I starten af anden halvleg kom Silkeborg på 3-0, da Kolding-forsvarer Mathias Høgsholt dirigerede et mål i eget net, og så var der lang vej igen for hjemmeholdet.

Med tyve minutter tilbage af opgøret endte et flot Silkeborg-angreb med at give en ripost til Svenn Crone på kanten af feltet. Crone følte flot bolden op i hjørnet til 4-0.

Kolding formåede ikke at reducere i opgøret, og dermed vandt Silkeborg kampen 4-0. Kolding tabte deres femte kamp i træk, mens Silkeborg er tilbage på sejrskurs.


Af Johannes Skjøth
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober