Luk

Silberbauer færdig som Pacific FC-cheftræner

| Canadian Championship 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Michael Silberbauer er færdig som cheftræner for canadiske Pacific FC før sæsonens sidste kamp. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Michael Silberbauer startede sin cheftrænerkarriere, da han blev ansat som den første cheftræner for canadiske Pacific FC forud for den første sæson i Canadian Premier League.

Nu står det dog klart, at han ikke bliver klubbens sidste cheftræner. Natten til torsdag tabte Pacific FC til Edmonton, og den kamp blev Michael Silberbauers sidste som cheftræner i klubben.

Pacific FC skriver på klubbens hjemmeside, at parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet med én kamp tilbage i den første sæson. Her ligger Pacific FC næstsidst med 17 point efter 17 kampe.

- Vi vil gerne takke Michael for indsatsen, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Han har været en vigtig del af vores første sæson, og vi vil altid være taknemmelige over for ham, siger klubbens administrerende direktør, Rob Friend, til klubbens hjemmeside.

- Som enhver anden virksomhed er fodbold baseret på resultater. Vi følte ikke, at vi fik de resultater på banen, som vores fans fortjener. Som ejergruppe følte vi, at dette var det rette tidspunkt til en trænerændring i stedet for at vente til efter sæsonen.

Pacific FC møder Valour i sæsonafslutningen natten til søndag.


Af Jonas Sand
Tirsdag 19. oktober