Luk

Silkeborg er opmærksom på Viborg-keeper

| Superligaen | 8 kommentarer
Plaffeministeren med hattrick i målorgie - se alle seks kasser her
Kian Hansen-udvisning nedgraderet til gult kort - se hændelsen her
Se alle målene fra Superligaens 5. runde på under 3 minutter
Graulund og KEP: Disse hold rykker ud af Superligaen
'Jeg kan ikke acceptere det': KEP og Graulund sætter rundens hold - men de er dybt uenige
Silkeborg er opmærksom på Viborg-keeper
Foto: VFF.dk

Infoboks

Randers FC - Silkeborg
Superligaen Grundspil (01/09)
Oddset 1,62 4,10 4,90

Oprykkerne fra Silkeborg overvejer at hente en rutineret målmand ind, og sportschef Jesper Stüker er opmærksom på Viborgs Ingvar Jonsson.

I sæsonens første fem kampe har Silkeborg lukket 14 mål ind, og oprykkerne er derfor på en delt sidsteplads.

Klubbens målmandsteam består af 21-årige Oscar Hedvall og 18-årige Magnus Dalsgaard, og Silkeborg-sportschef Jesper Stüker sagde søndag, at klubben overvejer at hente en rutineret konkurrent ind udefra. 

Den 29-årige Viborg-keeper Ingvar Jonsson, der har kontraktudløb til nytår, har været nævnt som en mulighed – det har Jesper Stüker også noteret sig.

- Der er mange målmænd, og jeg ved ikke helt hvorfor, men en del har nævnt Ingvar Jonsson, siger Silkeborg-sportschefen til bold.dk og fortsætter:

- Som udgangspunkt er det noget farligt noget at kommentere på konkrete navne, men vi ved godt, der er Jonsson, men der er også mange andre.

Er Jonsson interessant for jer?

- Umiddelbart skal det jo være, hvis vi vurderer, at han er stærkere end Oscar Hedvall. Det er det parameter, vi skal måle det på.

- Og når vi ikke har skrevet med ham endnu, er det nok, fordi vi ikke er overbevist om det. Det kan også være, han ikke vil – det ved jeg dybest set ikke, siger Jesper Stüker med et smil.

Ingvar Jonsson, der kom til Viborg fra norske Sandefjord i sommeren 2018, har otte landskampe for Island på CV'et.

Bedring at spore

Oscar Hedvall havde en række fine redninger i søndagens 2-2-opgør mod FC Nordsjælland og kunne ikke stille meget op ved FCN’s to mål.

Jesper Stüker glæder sig over Hedvalls fine præstation, der kan ende med at få betydning for, hvorvidt der hentes en ny målmand ind eller ej.

- Som vi hele tiden har sagt på målmandsposten, vil vi gerne tage os god tid, for vi har en rigtig ung målmand i Oscar.

- Han har haft en hård start, men jeg synes, han spillede en rigtig god kamp mod FC Nordsjælland, og det betyder også noget for vores betragtning, siger sportschefen.

I maj forlængede Silkeborg aftalen med Oscar Hedvall, så den løber til sommeren 2023.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

SotD 11:24          
- Og når vi ikke har skrevet med ham endnu, er det nok, fordi vi ikke er overbevist om det. Det kan også være, han ikke vil – det ved jeg dybest set ikke, siger Jesper Stüker med et smil.
Den mand er jo mediemongol. Hvad fanden foregår der...
1fodboldspiller 12:31          
Det vil være den mest hjernedøde signing SIF til dato har lavet (og der har været en del) hvis vi skriver med den dværg !!
Naellerman 12:35          
Haha, 11fodboldspiller

Du har det svært med VFF, tænker jeg.
RatBag 12:55          
Hvad fanden skulle vi da bruge ham til... Mage til elendig målmand, skal man sgu lede længe efter.. Og så kommer han fra Viborg. Der er jo en grund til at de ligger i 1 division.
kong ivan 16:16          
Stuker skal simpelthen ud af klubben. Han henter den ene spiller efter den anden, som slet ikke har niveau til superligaen.
Per61 16:24          
Jeg synes at interessen for Ingvar Jonsson er berettiget. Han er en dygtig målmand og så har han frem for alt erfaring og rutine, hvilket Silkeborgs nuværende målmand i høj grad mangler. Så op med pengepungen så I kan købe Ingvar fri af hans kontrakt med Viborg FF. Det vil give ro og stabilitet til det tynde forsvar i stiller op med for tiden. Og noget må I gøre hvis I vil forsøge at undgå at bytte plads med Vejle eller Viborg i næste sæson....
RatBag 16:51          
"Stuker skal simpelthen ud af klubben. Han henter den ene spiller efter den anden, som slet ikke har niveau til superligaen."

+1
Søndag 25. august